Edirne Yangın Çıkan Evde Bağlı Olan Köpek Havlama Sesi Ile Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Edirne Yangın Çıkan Evde Bağlı Olan Köpek Havlama Sesi Ile Kurtarıldı

Yangın çıkan evde bağlı olan köpek havlama sesi ile kurtarıldıEDİRNE'de kimsenin bulunmadığı sırada iki katlı evin çatısında çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, havlama sesi üzerine girdikleri evin balkonunda bağlı bulunan bir köpeği yanmaktan son anda kurtardı.

30.01.2017 19:36

Yangın çıkan evde bağlı olan köpek havlama sesi ile kurtarıldı

EDİRNE'de kimsenin bulunmadığı sırada iki katlı evin çatısında çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, havlama sesi üzerine girdikleri evin balkonunda bağlı bulunan bir köpeği yanmaktan son anda kurtardı.

Edirne'nin Talatpaşa Mahallesi Tarlakapı Caddesi, Ayrancı Sokak üzerindeki 16 numaralı iki katlı evin çatısında akşam saatlerinde belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine giden itfaiye ekipleri kimsenin bulunmadığı evdeki alevlere dışarıdan müdahale etmeye başladı. Bu sırada evin içinden havlama sesi duyan itfaiye ekipleri, kapıyı kırarak girdikleri içeride, evin balkonunda bağlı olarak bulunan köpeği alevler arasında kalmaktan son anda kurtardı. Alevler de evi sarmadan kontrol altına alındı.

Yangını duyarak gelen Cüneyt Çağlar, evin dedesine ait olduğunu belirterek, "Sibirya Kurdu olan York isimli köpeğim evde bağlı bulunuyordu. Yangın çıktığını duyunca koşarak geldim. Onun başına bir şey gelmesinden çok korktum. Ama sağolsun itfaiye ekipleri köpeğime bir şey olmadan kurtarmışlar" dedi. Yaralanan olmayan yangının çıkış nedenini belirlemek için polisin soruşturması sürüyor.

Edirne Yangın Çıkan Evde Bağlı Olan Köpek Havlama Sesi Ile Kurtarıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne Yangın Çıkan Evde Bağlı Olan Köpek Havlama Sesi Ile Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement