Edremit'te Uyuşturucu ve Silah Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Edremit'te Uyuşturucu ve Silah Operasyonu

Edremit\'te Uyuşturucu ve Silah Operasyonu

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapılan bir uygulamada durdurulan araçta yapılan aramada çok miktarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada ise sentetik ecza maddesi, ruhsatsız tüfek, dolu kartuş, tabanca fişeği ve çeşitli uyuşturucu maddeler bulundu. Şahısların arandığı da ortaya çıktı ve gerekli tahkikat başlatıldı.

19.11.2023 09:04

Balıkesir'in Edremit ilçesinde iki şüphelinin durdurulan aracında yapılan aramada çok miktarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı uygulamada Akçay Sarıkız Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan araçta bulunan H.K. ve M.Y.'nin üzerinde yapılan arama yapıldı. Yapılan çalışmada, 247 adet sentetik ecza maddesi (uyuşturucu hap), 1 adet Magnum marka ruhsatsız tüfek, tüfeğe ait 4 adet dolu kartuş, 50 adet 9-19 çapında tabanca fişeği, 6.18 gram esrar, 5.23 gram metamfetamin, 2.92 gram kokain maddeleri ele geçirildi.

Şahısların yapılan GBT kontrolü esnasında M.Y.'nin Balıkesir 1. Sulh Ceza Hakimliğince Askeri Ceza Kanununa muhalefet suçundan arandığı anlaşıldı. M.Y. ve H.K. ile ilgili gerekli tahkikata başlanıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edremit'te Uyuşturucu ve Silah Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement