Efeler'de Pınarbaşı ve Aytepe Ziyaretçilerini Bekliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Efeler'de Pınarbaşı ve Aytepe Ziyaretçilerini Bekliyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Efeler\'de Pınarbaşı ve Aytepe Ziyaretçilerini Bekliyor

Efeler’de vatandaşların aileleriyle, arkadaşlarıyla keyifli zaman geçirdikleri yerlerden olan Pınarbaşı ve Aytepe mesire alanları yenilenerek vatandaşların kullanımına hazır hale getirildi.

Efeler'de vatandaşların aileleriyle, arkadaşlarıyla keyifli zaman geçirdikleri yerlerden olan Pınarbaşı ve Aytepe mesire alanları yenilenerek vatandaşların kullanımına hazır hale getirildi. Mesire alanlarındaki çimler yenilenirken çiçek dikimleri de yapılıp alanlar daha da güzelleştirildi.

32 bin metrekarelik Pınarbaşı Mesire Alanı vatandaşların kullanımına hazır hale getirilirken havaların güzelleşmesiyle birlikte vatandaşlar da özellikle hafta sonları alanda vakit geçirmeye başladılar. Havuzların bakımının yapıldığı, tamirat işlerinin bitirildiği alanda, küçük ziyaretçiler için de çocuk oyun grupları yenileniyor.

Bahar mevsiminin tüm güzelliğiyle mesire alanlarında yaşandığını söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm vatandaşları aileleriyle, sevdikleriyle mesire alanlarında vakit geçirmeye, piknik yapmaya davet etti. - AYDIN

Kaynak: İHA