Ege Bölgesi Gazetecileri Diyarbakır'ı Gezdi - Son Dakika
Güncel

Ege Bölgesi Gazetecileri Diyarbakır'ı Gezdi

Ege Bölgesi Gazetecileri Diyarbakır\'ı Gezdi

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'nun Siirt'teki Başkanlar Kurulu Toplantısı'na katılmak üzere Ege bölgesinden gelen gazeteciler Diyarbakır'ı gezdi.

21.06.2014 12:31

Mayıs ayında yapılan Genel Kurul toplantısıyla Yönetim Kurulunu seçen, 81 ilden yaklaşık 20 bin gazeteci 73 Cemiyet ve 8 Federasyon'dan oluşan Gazeteciler Konfederasyonu, Siirt'te yapılacak olan ilk Yönetim Kurulu ve Başkanlar Kurulu toplantısına katılmak üzere farklı bölgelerden gelen gazeteciler ve cemiyet başkanları sabah uçağı ile Diyarbakır'a geldi.

Ağırlıkta ege bölgesinden gelen gazetecileri Diyarbakır'da daha önce Denizli'de görev yapan Basın İlan Kurumu Diyarbakır İl Müdürü Halit Peltek karşıladı. Peltek, aralarında Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi ve Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Dr. Oğuzhan Kavaklı'nın da bulunduğu konuklarını sırasıyla Cahit Sıtkı Tarancı Müzesi, Ziya Gökalp Müzesi, Ulu Camii, Behram Paşa Camii, İskender Paşa Konağı, İskender Paşa Camii ile Keçi Burcunu gezdirdi. Kente hayran kalan gazeteciler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Gazeteciler, daha sonra otobüslerle Siirt'te hareket etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ege Bölgesi Gazetecileri Diyarbakır'ı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement