Bodrum ilçesinden yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan Pakistan ve Bangladeş uyruklu 38 kaçak yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Akyarlar açıklarında devriye yaptığı sırada, içerisinde kalabalık bir grubun bulunduğu lastik botu durdurdu.
Botta bulunan ve yasa dışı yollardan Yunanistan'ın İstanköy Adası'na geçmeye çalışan Pakistan ve Bangladeş uyruklu 38 kaçak, Sahil Güvenlik botuyla karaya çıkartıldı.
İşlemlerinin tamamlanmasının ardından Bodrum Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi ekiplerine teslim edilen kaçaklar, daha sonra Muğla Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.
Son Dakika › Güncel › Ege Denizi'nde Yasa Dışı Geçişler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.