Eğitim-bir-sen Divan Toplantısında Üyeleriyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Eğitim-bir-sen Divan Toplantısında Üyeleriyle Buluştu

Eğitim-bir-sen Divan Toplantısında Üyeleriyle Buluştu

Eğitim-Bir-Sen Aksaray Şubesi tarafından organize edilen 6 Aylık İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi.

24.10.2015 10:39

Eğitim-Bir-Sen Aksaray Şubesi tarafından organize edilen 6 Aylık İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi.

Eğitim-Bir-Sen Aksaray Şubesi tarafından organize edilen toplantı İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplantıda konuşan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Eğitim-Bir-Sen kadar güçlü bir konfederasyon olmadığını belirterek, "Ülkemizin yeniden yapılanması süreçlerinde, ülkemizin geleceğe taşınmasında insanımızın ümidi olmaya devam edeceğiz" dedi.

Eğitim-Bir-Sen kadrolarının bu ülkenin yetiştirdiği önemli kadrolar olduğuna dikkat çeken Selvi, "Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen memur sendikacılığında farklı bir kilometre taşının adresidir. Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir ülkesinde rekabetli bir ortamda bütün hizmet kollarında yetkili olan başka bir konfederasyon yoktur. Bu konfederasyonu bu günlere taşıyan sizleri kutluyorum. Bunun anlamı şu, özellikle şunu anlamamız gerekiyor. Sizler, bu ülkenin yetiştirdiği en önemli kadroları oluşturmaktasınız. Üniversitelerimizdeki hocalarımızdan, kurumlarımızdaki memur arkadaşlarımıza kadar hep birlikte bu ülkenin yetiştirmiş olduğu en önemli birikimli kesimi temsil etmektesiniz. Sizin bu temsil ettiğiniz misyon aynı zamanda bu ülkenin geleceği adına yapılacak her şeyin teminatıdır. Bunun için de sorumluluğumuz başka sivil toplum örgütleri ile veya organizasyonları ile mukayese edilemez. Bunun için de bu bilinçle hareket etmek durumundayız. Yine bir başka boyutuyla, siz bu ülkenin hizmet etme alanının memur yapılanması içinde görev yapan sizler aynı zamanda ülkenin en örgütlü yapısı, yani 850 bin üyesiyle Türkiye'nin en örgütlü, en güçlü organizasyonunu ve oluşumunu temin ediyorsunuz. Bu ülkenin geleceği adına kim bir sorumluluk üstlenecekse onun adresi olduğumuzun bilinciyle hareket etmek durumundayız. Bunun için de sizlere özellikle şunu ifade etmek istiyorum. Dün 1,2,3,5 derken bu günlere geldik. Ama bugün bu geldiğimiz güç ile, bu geldiğimiz nokta ile önümüzdeki yeni ufuklara hep birlikte koşacağımız, ülkemizin yeniden yapılanması süreçlerinde, ülkemizin geleceğe taşınmasında insanımızın ümidi olmaya devam edeceğiz. Biz yalnız başına, herke bir şeyle meşgul oluyor. Biz de sendikacılık yapalım diye bu işi yapmıyoruz. İnsanlık ailesi zaman zaman bir takım sıkıntılı dönemler yaşar. Ama onlara çıkış gösterecek birilerinin olduğu bir dünyanın varlığını göstermek mecburiyetindeyiz. Bakın şunu unutmayın, dünyanın birçok yerinde açlık ve sefaletle yaşayan insanlar var" diye konuştu.

Toplantıya, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, AK Parti Gurup Başkanvekili İlknur İnceöz, AK Parti Aksaray milletvekili adayları Cengiz Aydoğdu, Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve çok sayıda sendika üyesi katıldı. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eğitim-bir-sen Divan Toplantısında Üyeleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement