Eğitim- İş Sendikası Kütahya Şube Başkanı Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Eğitim- İş Sendikası Kütahya Şube Başkanı Kazada Öldü

Eğitim- İş Sendikası Kütahya Şube Başkanı Kazada Öldü

Eğitim- İş Sendikası Kütahya Şube Başkanı 57 yaşındaki Hikmet Gülseven, Altıntaş İlçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

26.08.2015 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim- İş Sendikası Kütahya Şube Başkanı 57 yaşındaki Hikmet Gülseven, Altıntaş İlçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Kaza bugün sabah saatlerinde Kütahya- Afyonkarahisar karayolunun 48'inci kilometresindeki Tata Ahmet Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Afyonkarahisar'dan Kütahya'ya giden 53 yaşındaki Rikap Erdoğan yönetimindeki 43 NZ 261 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak köprünün demir korkuluklarına çarptı. Kazada, araçta bulunan Eğitim- İş Sendikası Kütahya Şube Başkanı Hikmet Gülseven olay yerinde öldü, yaralanan sürücü Rikap Erdoğan ile 40 yaşındaki Rifat Türkoğlu, 17 yaşındaki Gökçe Keçeci ve16 yaşındaki Ayça Erdoğan ambulanslarla Altıntaş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan Gökçe Keçeci, sevk edildiği Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ölen Hikmet Gülseven'in daha önce Kütahya Anadolu Teknik ve Endürstri Meslek Lisesi'nde müdür olarak görev yaptığı, bir süre önce de İşitme Engelliler Okulu'na öğretmen olarak atandığı belirtildi. - Tahya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eğitim- İş Sendikası Kütahya Şube Başkanı Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement