Eğitimde 4+4+4 Sistemi Protestosunda Arbede - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eğitimde 4+4+4 Sistemi Protestosunda Arbede

Eğitimde 4+4+4 Sistemi Protestosunda Arbede
10.03.2012 18:46

Denizli'de, 4+4+4 eğitim sistemini protesto için yürüyen KESK'e bağlı Eğitim-Sen üyeleri ile yoldan geçen bir minibüsteki 2 kişi arasında tartışma çıktı.

Denizli'de, 4+4+4 eğitim sistemini protesto için yürüyen KESK'e bağlı Eğitim-Sen üyeleri ile yoldan geçen bir minibüsteki 2 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümemesi için aracı uzaklaştırmaya çalışan polis ile yürüyen grup arasında kısa sürede arbede yaşandı.

Eğitim-Sen Denizli Şubesi, 4+4+4 eğitim sistemini protesto etmek için Gazi Bulvarı'ndan Bayramyeri Meydanı'na kadar yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe katılanlar, 4+4+4 eğitim sistemini protesto eden döviz ve panmartlar taşıyıp, sloganlar attı. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı yürüyüş sırasında, yoldan geçen bir minibüsteki iki kişinin, yürüyenlere bıçak gösterdiği ileri sürülünce, ortalık bir anda karıştı. Grup, araçtaki iki kişiye tepki gösterdi. Polis, tartışmanın büyümemesi için grubu çembere alıp, minibüsü uzaklaştırmak istedi. Bu sırada polis ile Eğitim-Sen üyesi grup arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Minibüstekilerin bıçak göstermedikleri, grubun yürüyüş sırasında araca sürtünmeleri nedeniyle olayın yaşandığı belirlendi. Eğitim-Sen Şube yetkililerinin iki kişi hakkında şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

Kavganın yatışmasının ardından grup, yürüyüşüne devam etti. Bayramyeri Meydanı'nda basın açıklamasını okuyan Eğitim-Sen Denizli Şube Başkanı Ali Şimşek, 4+4+4 sistemine tepki gösterdi. Grup, basın açıklamasının ardından dağıldı. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eğitimde 4+4+4 Sistemi Protestosunda Arbede - Son Dakika


Advertisement