Ekrem İmamoğlu: "1200 Yolcu Kapasiteli 2 Adet İdo Gemimizi, Konaklama ve Gerekirse Tahliye Konularına Yardımcı Olmak İçin İskenderun'a Yolluyoruz" - Son Dakika
Güncel

Ekrem İmamoğlu: "1200 Yolcu Kapasiteli 2 Adet İdo Gemimizi, Konaklama ve Gerekirse Tahliye Konularına Yardımcı Olmak İçin İskenderun'a Yolluyoruz"

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 10 ili vuran depremlerin ardından depremzedeler için 2 adet İDO gemisini İskenderun’a gönderildiğini duyurdu. İmamoğlu, “1200 yolcu kapasiteli 2 adet İDO gemimizi, konaklama ve gerekirse tahliye konularına yardımcı olmak için Hatay İskenderun’a yolluyoruz” mesajını yayınladı.

09.02.2023 23:18  Güncelleme: 23:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 10 ili vuran depremlerin ardından depremzedeler için 2 adet İDO gemisini İskenderun'a gönderildiğini duyurdu. İmamoğlu, "1200 yolcu kapasiteli 2 adet İDO gemimizi, konaklama ve gerekirse tahliye konularına yardımcı olmak için Hatay İskenderun'a yolluyoruz" mesajını yayınladı.

İBB Başkanı İmamoğlu, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli olan depremin ardından, afetzedeler için İstanbul'dan afet illerinden birisi olan Hatay'a iki adet İDO gemisinin gönderildiğini duyurdu. Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı:

"1200 yolcu kapasiteli 2 adet İDO gemimizi, konaklama ve gerekirse tahliye konularına yardımcı olmak için Hatay İskenderun'a yolluyoruz"

Ekrem İmamoğlu: "1200 Yolcu Kapasiteli 2 Adet İdo Gemimizi, Konaklama ve Gerekirse Tahliye Konularına Yardımcı Olmak İçin İskenderun\'a Yolluyoruz"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ekrem İmamoğlu: '1200 Yolcu Kapasiteli 2 Adet İdo Gemimizi, Konaklama ve Gerekirse Tahliye Konularına Yardımcı Olmak İçin İskenderun'a Yolluyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement