Ekrem Pakdemirli Yaşamını Yitirdi (3) - Son Dakika
Güncel

Ekrem Pakdemirli Yaşamını Yitirdi (3)

Ekrem Pakdemirli Yaşamını Yitirdi (3)

Vali BEKTAŞ BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, vefat eden eski Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli'nin ailesini CBÜ Tıp Fakültesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde ziyaret etti.

31.12.2015 14:46

Vali BEKTAŞ BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, vefat eden eski Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli'nin ailesini CBÜ Tıp Fakültesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde ziyaret etti. Vali Bektaş, merhum Pakdemirli'nin ailesine başsağlığı diledi. Pakdemirli'nin hem Türkiye hem de Manisa için önemli bir isim olduğunu belirten Bektaş, "Uzunca bir süredir bir misafirim, bir hastamız vardı. Sayın Ekrem Pakdemirli hocamız bir kaza sonucu Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde tedavi altındaydı. Bu sabah üzücü bir haber aldık. Gerçekten çok ağır bir vakaydı. Bu sabah da kendisini kaybettik. Ülkemiz ve şehrimiz için de önemli simalardan, değerlerden biridir. Ülkemize ve şehrimize önemli katkıları olmuş bir insandır. Milletimizin başı sağolsun. Gerçekten milletimizin bir kaybıdır. Ben kendisine rahmet, aileye de sabırlar diliyorum" diye konuştu.

Ekrem Pakdemirli'nin cenaze namazının 2 Ocak Cumartesi günü İzmir'de İlahiyat Fakültesi Camiisi'nde kılınacağını hatırlatan Vali Bektaş, açıklamasının ardından hastaneden ayrıldı. - Bektaş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ekrem Pakdemirli Yaşamını Yitirdi (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement