Elazığ Belediyesi Bir Organizasyonu Daha Başarıyla Tamamladı - Son Dakika
Güncel

Elazığ Belediyesi Bir Organizasyonu Daha Başarıyla Tamamladı

Elazığ Belediyesi Bir Organizasyonu Daha Başarıyla Tamamladı

Mahaller Arası Futbol Turnuvasında Şampiyon Sürsürü

12.09.2014 15:48  Güncelleme: 15:49

Elazığ Belediyesinin örnek bir çalışmayla hayata geçirdiği Elazığ 12 Yaş Altı 1. Mahalleler arası Futbol Turnuvası geçtiğimiz gün Fırat Halı saha'da oynanan final müsabakası ile sona ererken, şampiyonluğa Sarayatik Mahallesini 5-2 mağlup eden Sürsürü Mahallesi ulaştı. Şampiyona kupa ve madalyaları düzenlenen bir törenle takdim edildi.

Toplam 39 mahallenin 12 yaş altı futbol takımlarının mücadele ettiği 12 yaş altı 1. Mahalleler arası futbol turnuvası Fırat Halı saha da Saat 17.00'de oynanırken, zorlu final karşılaşmasının başlama vuruşunu da Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz yaptı.

Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Elazığ Ticaret Odası Başkanı Ali Şekerdağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cumaali Yavuz, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin Şerifoğulları ve çok sayıda birim Müdürleriyle mahalle sakinleri de final maçını takip eden isimler oldular.

5-2'lik skorun ardından Elazığ 12 yaş altı 1. Mahalleler arası futbol turnuvası final müsabakasının ardından şampiyon Sürsürü Mahallesine ve turnuva ikincisi Sarayatik Mahallesine kupaları ve tablet bilgisayarları mini bir törenle verilirken, daha sonra genç futbolcularla protokol üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elazığ Belediyesi Bir Organizasyonu Daha Başarıyla Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement