Elazığ'da Ambulans ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Ambulans ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 6 Yaralı

Elazığ\'da Ambulans ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 6 Yaralı

Elazığ'da buzlanma ve sis nedeniyle meydana gelen kazada, hafif ticari araç ile ambulans çarpıştı. Kazada, 2'si sağlık görevlisi olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı. Yaralılar, hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

30.12.2023 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ELAZIĞ'da, hafif ticari araç ile ambulansın buzlanma ve sis nedeniyle çarpıştığı kazada, 2'si sağlık görevlisi, 6 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde, Elazığ- Bingöl kara yolu Kovancılar ilçesi Tepebağı köyü mevkisinde meydana geldi. F.B. idaresindeki 23 K 3909 plakalı hafif ticari araç ile kent merkezine hasta götüren R.B. idaresindeki 23 LU 439 plakalı ambulans, buzlanma ve sis nedeniyle çarpışıp ters döndü. Hafif ticari aracın karşı şeride geçtiği kazada, sürücüler ile ambulanstaki sağlık görevlileri B.A., M.A., hasta F.K. ve refakatçisi Ö.K. yaralandı.

İhbarla olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kovancılar Devlet Hastanesi ve Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Bir süre kapalı kalan yol, araçların yoldan kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Ambulans ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement