Elazığ'da Bir Ay Önce Kaybolan 16 Yaşındaki Genç Kızdan Haber Alınamıyor - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Bir Ay Önce Kaybolan 16 Yaşındaki Genç Kızdan Haber Alınamıyor

Elazığ\'da Bir Ay Önce Kaybolan 16 Yaşındaki Genç Kızdan Haber Alınamıyor

Elazığ'da bir ay önce kaybolan 16 yaşındaki genç kızdan haber alınamıyorELAZIĞ merkezdeki evinde anne ve babasıyla yaşayan ve yaklaşık bir ay önce kayıplara karışan 16 yaşındaki Şuheda Sezgin'den haber alınamıyor.

10.08.2016 18:11

Elazığ'da bir ay önce kaybolan 16 yaşındaki genç kızdan haber alınamıyor

ELAZIĞ merkezdeki evinde anne ve babasıyla yaşayan ve yaklaşık bir ay önce kayıplara karışan 16 yaşındaki Şuheda Sezgin'den haber alınamıyor. Anne Ayşe ve baba Hüsnü Sezgin, kızlarının eve dönmesi için gözyaşları arasında çağrıda bulundu.

Merkez Salıbaba Mahallesi'nde evlerinden, 13 Temmuz günü ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 16 yaşındaki Şuheda Sezgin adlı kız çocuğunun anne ve babası, kızlarının kaçırılmış olabileceğini savunarak, görenlerin polise haber vermesini istedi.

Kızlarının yaklaşık bir ay önce evden ayrıldığını ve bir daha dönmediğini anlatan gözü yaşla anne Ayşe Sezgin, Temmuz'un 13'ünde, öğlen saatlerinde bulaşıkları yıkadı, sofra bezini silkelemek için dışarı çıktı ve bir daha geri gelmedi. Gelmeyince dışarı çıktım, sağa sola baktım yoktu. Komşulara sordum, kimse görmemiş. Kızımı özledim, eğer birine kaçmışsa bizi arasın, yaşadığını bilelim o bizim kızımızdır onu alalım. Kızıma sesleniyorum; bir telefon aç yaşadığını bilelim dedi.

İstanbul'da bir inşaat firmasında çalışan ve kızının kaybolma haberini duyunca Elazığ'a geri dönen baba Hüsnü Sezgin, kızından bir haber beklediğini belirterek, Bir ay oldu kızım kayıp, kim biliyorsa yerini, Allah rızası için haber versinler. Kızım benim ciğerimdir, başımın tacıdır. En azından bir telefon açsalar ölüsü, dirisi hakkında bir bilgi alsam bana yeter. Kızım bana bir telefon açsın her nerdeyse ben gider alırım, o benim ciğerimdir, kendi de gitmişse o benim kızımdır, gider alır getiririm. Bilmiyorum ki IŞİD mı götürdü, PKK mı götürdü diye konuştu.

Ayşe ve Hüsnü Sezgin'in 5 çocuğundan 3'üncüsü olan 16 yaşındaki Şüheda Sezgin'in ortaokul 2'inci sınıftan okula terkettiği öğrenilirken, Elazığ polisi kayıp kızı bulmak için başlattığı arama çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Bir Ay Önce Kaybolan 16 Yaşındaki Genç Kızdan Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement