Elazığ'da "Biz Birlikte Türkiye'yiz" Voleybol Turnuvası - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da "Biz Birlikte Türkiye'yiz" Voleybol Turnuvası

Elazığ\'da "Biz Birlikte Türkiye\'yiz" Voleybol Turnuvası

Elazığ'da 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen "Biz Birlikte Türkiye'yiz" voleybol turnuvasının final maçı yapıldı.

06.12.2016 21:46

Elazığ'da 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen "Biz Birlikte Türkiye'yiz" voleybol turnuvasının final maçı yapıldı.

Akçakiraz Belediyesi, Amatör Spor Kulüpleri ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün birlikte düzenledikleri voleybol turnuvasına 20 takım katıldı.

Elazığ Yakup Kılıç Spor Salonu'nda Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yurtbaşı Okulları takımı karşı karşıya geldi. Final maçını Milli Eğitim Müdürlüğü takımı kazandı.

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kiraz, darbecilere, cuntacılara ve ekonomik sabotajcılara karşı birlik olunması gerektiğini söyledi.

15 Temmuz darbe girişimi dolayısıyla vatandaşların sabahlara kadar nöbet tuttuklarını vurgulayan Kiraz, "Demokrasi Meydanı'nda insanlar gelip orada ağıt yaktılar, sabahlara kadar nöbet tuttular. Ülkenin ekonomisinin düzelmesi, ülkenin bölünmez bütünlüğünün sağlanması için gecesini gündüzüne katarak, herkes zamanından ve işinden fedakarlık ederek nöbet tuttu." dedi.

"'Spor sadece eğlenmek ve keyif yapmak için olmasın' dedik." ifadesini kullanan Kiraz, 20 takımın katıldığı turnuvada 15 bin lirayı, Başbakanlığın 15 Temmuz adına açtığı banka hesabına yatırdıklarını kaydetti.

Karşılaşmayı, Belediye Başkanı Sabahattin Kaya'nın yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş da izledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elazığ'da 'Biz Birlikte Türkiye'yiz' Voleybol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement