Elazığ'da Gözaltına Alınan Hdp ve Dbp'liler Adliye'ye Çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Gözaltına Alınan Hdp ve Dbp'liler Adliye'ye Çıkarıldı

Elazığ\'da Gözaltına Alınan Hdp ve Dbp\'liler Adliye\'ye Çıkarıldı

Elazığ'da gözaltına alınan HDP ve DBP'liler Adliye'ye çıkarıldıElazığ'da, Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen PKK/KCK soruşturması kapsamında merkez ve Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde gözaltına alınan 8 HDP ve DBP yöneticisinin Emniyetteki sorguları tamamlanarak Adliye'ye çıkarıldı.

02.06.2016 12:32

Elazığ'da gözaltına alınan HDP ve DBP'liler Adliye'ye çıkarıldı

Elazığ'da, Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen PKK/KCK soruşturması kapsamında merkez ve Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde gözaltına alınan 8 HDP ve DBP yöneticisinin Emniyetteki sorguları tamamlanarak Adliye'ye çıkarıldı.

Yürütülen PKK/KCK soruşturması kapsamında Elazığ merkez ve Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde toplam 8 adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda, HDP Elazığ eski il başkanı Yunus Güneş, HDP Elazığ Merkez İlçe Başkanı Semra Çelik, DBP İl Başkanı Nafiz Koç, HDP Elazığ Milletvekili adayları Türkan Bingöl ve İbrahim Bingöl, parti üyelerinden Hasan Üzüm, Ahmet Emektar ve Hüseyin Acar gözaltına alınmıştı. Emniyetteki sorguları tamamlanan 8 HDP ve DBP'li bugün sıkı güvenlik önlemleri altında Elazığ Adliyesine çıkarıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Gözaltına Alınan Hdp ve Dbp'liler Adliye'ye Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement