Elazığ'da İki Belde ve 5 Köyde Sokağa Çıkma Yasağı Başladı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da İki Belde ve 5 Köyde Sokağa Çıkma Yasağı Başladı

Elazığ'ın Arıcak İlçesi'ne bağlı Bükardi ve Üçocak Beldeleri ile 5 köy de bugün sabaha karşı sokağa çıkma yasağı başladı.

05.11.2015 06:38  Güncelleme: 07:38

Diyarbakır'ın Dicle İlçesi'nde terör örgütüne yönelik başlatılan operasyon nedeniyle Elazığ'ın Arıcak İlçesi'ne bağlı Bükardi ve Üçocak Beldeleri ile 5 köy de bugün sabaha karşı sokağa çıkma yasağı başladı.

Elazığ'daki sokağa çıkma yasağının bugün sabah saat: 05.45 itibariyle başladığı öğrenildi. Yasağın Arıcak İlçesine bağlı olan Bükardi ve Üçocak Beldeleri ileKarakaş, Küplüce, Yoğunbilek, Ormanpınarı, Çevrecik Köyleri ile bu Belde ve Köylere ait mahalle ve mezralarda geçerli olduğu bildirildi.

OPERASYON DÜZENLENECEK

Elazığ Valiliğinden yapılan açıklamada, " Diyarbakır ili Dicle ilçesinde dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten BTÖ mensuplarına yönelik Diyarbakır ili Dicle Kuzeyi - Kurşunlu - Kırkpınar - Kayaş mahalleleri ile Görüsedağı Tepe arasında kalan bölgede operasyon düzenlenecektir. Operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, belirtilen bölgelerde Arıcak İlçesine bağlı olan, Bükardi ve Üçocak Beldeleri, Karakaş, Küplüce, Yoğunbilek, Ormanpınarı ve Çevrecik Köyleri ile bu Belde ve Köylere ait mahalle ve mezralarda sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 05 Kasım 2015 Perşembe günü saat: 05.45' ten geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar bu bölgelere giriş çıkışlar ile sokağa çıkma yasaklanmıştır.Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uyması kendi can ve mal güvenlikleri yönünden önem arz etmekte olup, yasağın bitim süresi ayrıca duyurulacaktır" denildi.

Elazığ\'da İki Belde ve 5 Köyde Sokağa Çıkma Yasağı Başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da İki Belde ve 5 Köyde Sokağa Çıkma Yasağı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • türk: devlet dediğin böyle olur, oylar boşa gitmiyor 41 11 Yanıtla
  • El-aziz: Ilcede mi teror varmış. Askerime polisimize birakmayiz kendi isimizi kendimiz görürüz. Teror nerde yer icer barinir bilemem ama Elazığ da barinamaz barindirmazlar 36 14 Yanıtla
  • amed serhildan: Bundan böyle terör türkiyede 3 misline çikacak. Koyunlar davutoglu ole recebin yalanlarina kandilar... 12 36 Yanıtla
    GENÇZAZA: Aponun çocuğu ne diyorsun sen 21 2
  • Elazığ 23: Elazig da hain pkkya yer yok yaşasın Türkiye Cumhuriyeti 28 7 Yanıtla
  • BATMANLİ HUSEYİN : yaşasın AK PARTİ 22 12 Yanıtla
  • Halklarin kardesligi: Ne oldu ELAZIG DA HDP birici mi geldi. Yoksa akp oylari mi caldi. 12 21 Yanıtla
  • Batman: Elazığ yığitlerin sehrisdir orda pkk barinamaz 22 7 Yanıtla
  • izlemede kalın: akparti temizlik yapıyor 15 12 Yanıtla
  • Xx: Operasyonların devamını bütün t.c.nin pisliklerden arınmasını dilerim.insallah 20 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement