Elazığ'da Karşı Yöne Geçen Pikap, 2 Araca Çarptı 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Karşı Yöne Geçen Pikap, 2 Araca Çarptı 6 Yaralı

Elazığ\'da Karşı Yöne Geçen Pikap, 2 Araca Çarptı 6 Yaralı

Elazığ'da karşı yöne geçen pikap, 2 araca çarptı 6 yaralıELAZIĞ'da, orta refüjü geçerek karşı yola geçen bir pikap, karşı yönden gelen 2 araçla arpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

07.06.2016 21:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da karşı yöne geçen pikap, 2 araca çarptı 6 yaralı

ELAZIĞ'da, orta refüjü geçerek karşı yola geçen bir pikap, karşı yönden gelen 2 araçla arpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Bingöl istikametinden Elazığ'a gelmekte olan Yaşar Demir yönetimindeki 23 UZ 874 plakalı pikap, orta refüjü aşarak, karşı yola geçti. Demir'in kullandığı pikap, karşı yönden gelen 23 FR 7660 ve 01 LR 616 plakalı araçlara çarptıktan sonra ancak durabildi. Meydana gelen kazada pikap sürücüsü Yaşar Demir, Hülya Demir ve diğer araçlarda bulunan Fatma Sinan, Mehmet Cihangir, Ersin Nadir Ukhan ile Kamuran Coşkun yaralandı.

Kazanın etkisiyle savaş alanına dönen bulvara çok sayıda ambulans yönlendirildi. Kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Elazığ'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtilirken, kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Karşı Yöne Geçen Pikap, 2 Araca Çarptı 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement