Elazığ-Elazığ Valiliği'ne Mahkeme Kararıyla 3'Üncü Kez Atanan Muşmal, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Elazığ-Elazığ Valiliği'ne Mahkeme Kararıyla 3'Üncü Kez Atanan Muşmal, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Elazığ-Elazığ Valiliği\'ne Mahkeme Kararıyla 3\'Üncü Kez Atanan Muşmal, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

"3'üncü Muammer Muşmal Dönemi"

08.09.2010 13:10

"3'ÜNCÜ MUAMMER MUŞMAL DÖNEMİ"

ELAZIĞ Valiliği'ne geçen hafta mahkeme kararıyla 3'üncü kez atanan Muammer Muşmal, muhtarlarla biraraya geldiği toplantıda, "3'üncü Muammer Muşmal döneminin ilk toplantısını yapıyoruz" dedi.

Elazığ Valiliği'ne geçen hafta içinde mahkeme kararıyla yeniden atanan Muammer Muşmal, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun da bulunduğu toplantıda daire müdürleri ve merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muşmal, toplantının açılış konuşmasına, "3'üncü Muammer Muşmal, döneminin ilk toplantısını yapıyoruz" diye başladı. Terör olaylarını anlatan Muşmal, şöyle dedi:

"Dün şehit cenazesinden geldik, demek ki Türkiye'de bu birlik, bütünlük, terör bir türlü önlenemeyen maalesef hala can yakmaya devam eden, ocakları söndürmeye devam eden bu Türkiye'nin başındaki en büyük belalardan birisi. Biz terörü ve ağaçlandırmayı hep milli seferberlik ruhuyla çözülebileceğine inandık, inanan insanlardan biriyim ben. Sadece güvenlik kuvvetleriyle ve terörle iştigal etmesi gereken kişilerle bağlantılı değil. Maalesef bu sadece Genelkurmay'ın yani askerimizin, polisimizin işi olarak görüldüğü için belki de bu noktaya geldik, aslında öyle olmaması gerektiğine ben yürekten inanıyorum. İşte bu mübarek günlerde 87 doğumlu bizim çocuğumuzdan bile küçük bir uzman çavuşumuz şehit oldu, yarın olamayacak diye bir garantimiz yok. Onun için bana göre bu ülkenin en büyük meselesi birliği ve bütünlüğü sağlamak, terörü ortadan yok etmek."

DAİRE MÜDÜRLERİNE 5 GÜNDEN FAZLA İZİN YOK

Vali Muşmal, daire müdürlerine de izin yasağı getirerek; iş sezonu bitene kadar hiçbir müdürün beş günden fazla izin almamasını, kışın izin kullanmalarını istedi. Çevre temizliği konusunda bütün kurum ve kuruluşların katılımıyla bir eğitim ve bilgilendirme çalışmasına ihtiyaç duyulduğunu açıklayan Muşmal, okulların açılması ile bu konuda bir seferberlik halinde çalışma yapılması ihtiyacını dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ-Elazığ Valiliği'ne Mahkeme Kararıyla 3'Üncü Kez Atanan Muşmal, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement