Elbisesi Tutuşan Kadın Ağır Yaralandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Elbisesi Tutuşan Kadın Ağır Yaralandı

30.04.2013 00:22  Güncelleme: 11:58

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde, temizlemek için tarlasındaki kuru otları yaktığı sırada elbisesi tutuşan 32 yaşındaki Gülsevim Kaplan ağır yaralandı.

İlçede ilk müdahalesi yapılan Kaplan, uçak ambulansla daha donanımlı olan İstanbul'daki bir hastaneye sevk edildi.

Olay, bugün saat 18.00 sıralarında, ilçeye bağlı Sazak Köyü'nde meydana geldi. Tarlasındaki anızı temizlemek için otları ateşe verdiği sırada Gülsevim Kaplan'ın elbisesi tutuştu. Alevlerin arasında kalan Gülsevim Kaplan'ı gören köylüler üzerine su döktü. Üzeri söndürülen ancak ağır yaralanan Gülsevim Kaplan için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı.

Ambulans ile Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gülsevim Kaplan burada yapılan ilk müdahalenin ardından Dalaman Havalimanı'na inen ambulans uçak ile İstanbul'daki Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan Gülsevim Kaplan'ın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elbisesi Tutuşan Kadın Ağır Yaralandı - Son Dakika


Advertisement