Elektrik Akımına Kapılan İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Elektrik Akımına Kapılan İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti

Elektrik Akımına Kapılan İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir inşaatın dış cephe sıvasını yaparken elektrik akımına kapılan inşaat işçisi hayatını kaybetti.

20.09.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir inşaatın dış cephe sıvasını yaparken elektrik akımına kapılan inşaat işçisi hayatını kaybetti.

Mardin'in Kızıltepe ilçesi Yenimahalle'de bulunan bir inşaatta dış cephe sıvasını yapan Mehmet Baki Doğan (34), elektrik akımına kapılarak iskeleden düştü. Haber verilmesi üzerine ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan inşaat işçisi Doğan'ın beyninde çatlaklar olduğu ve durumunun ağır olduğu, yapılan ilk müdahalenin ardından, Kızıltepe ve Mardin Devlet Hastanesi'nde beyin cerrahi uzmanı olmadığı için başka bir hastaneye sevk edilmesine karar verildiği bildirildi. İnşaat işçisi Doğan'a, Gaziantep'te yer bulunduktan sonra ambulansla yola çıkarıldı. Ancak yaralı Doğan'ın kalbi yolda durunca, tekrar Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne getirilerek kalbi çalıştırıldı. Yeniden sevk edilen Doğan'ın yolda ikinci defa tekrar kalbi durunca yeniden geri getirildi. Doğan'ın altıncı defa duran kalbi bir daha çalışmayarak hayatını kaybetti. Yapılan otopsinin ardından Doğan'ın cenazesi ailesine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Elektrik Akımına Kapılan İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement