Elıo Powerboat Rally 'De Birincilik Kupası Safter Star Boat Teknesinin - Son Dakika
Güncel

Elıo Powerboat Rally 'De Birincilik Kupası Safter Star Boat Teknesinin

Elıo Powerboat Rally \'De Birincilik Kupası Safter Star Boat Teknesinin

Türkiye'de ilk kez İstanbul Offshore Kulübü ve Powerboats and Yachts dergisi işbirliği ile organize edilen "ELIO Powerboat Rally" sonuçlandı.

09.09.2012 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de ilk kez İstanbul Offshore Kulübü ve Powerboats and Yachts dergisi işbirliği ile organize edilen "ELIO Powerboat Rally" sonuçlandı. Toplam 9 teknenin start aldığı organizasyonu, beş duraktan çektikleri kartlarla en yüksek puanı toplamayı başaran Safter Start Boat teknesi kazandı. Anastasia Ağakay-Uluç Ağakay ve Şakir Ünal'dan ulaşan ekip, toplam 75 puanla hem birincilik kupasının hem de Karun Jewellery tarafından hediye edilen pırlanta-safir kolyenin sahibi oldular.

İstanbul Offshore Kulübü organizasyonu ve Elio'nun sponsorluğuyla Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen ELİO Powerboat Rally dün Ataköy Elio Marina Park'dan verilen start ile başladı. Elio Powerboat Rally'de start alan 9 ekip, beş duraktan (Ataköy-Marina, Tuzla-Dodo Balık, Sedef Adası-Elio Plaj, Tavşan Adası, Tarabya Big Chef's) topladıkları kartlarla en yüksek puana ulaşmaya çalıştılar. Yarışmada ikinci en yüksek puanı elde eden ekip ise 66 puanla Pufiş teknesi oldu. Alpay Günaydın-Figen Gür ikilisinin ardından üçüncülüğü elde eden tekne ise İasminum oldu. Mehmet Şamnu-Alper Tavman-Aydın Samanlı-Melih Maluş ve Mine Kalpakçıoğlu'ndan oluşan İasminum takımı toplam 55 puanla üçüncülük kupasını elde etti. Kupa almaya hak kazanan tüm ekiplere Creed parfüm ve ilk üç ekibe de Sonax özel araç bakım paketleri hediye edildi.

Katılımcılar tarafından seçilen iki ayrı kategori de ise "En İyi Giyinen Ekip" kupasının sahibi Forever teknesinden Kerim Zorlu-Saruhan Tan- Rahşan Tan-Gamze Zorlu olurken, "En Şık Görünümlü Tekne" kupası ise Pufiş adlı teknede yarışan Alpay Günaydın ve Figen Gür'e verildi. Günü en az puan ile kapatan Breathless teknesi yarışmacıları Uğur Işık- Serdar Özer-Taylan Kümeli-Mehmet Ali Karamehmet ve Gökhan Arsoy ise "Herşeye Rağmen Kupası" ile ödüllendirildi. Minimum 40 knot hız kapasiteli teknelerin ve denizde sürati sevenlerin katıldığı organizasyonun gelecek yıl daha çok katılım ile güney sahillerinde yapılması planlanıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elıo Powerboat Rally 'De Birincilik Kupası Safter Star Boat Teknesinin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement