Elizabethtown Filmi - Son Dakika
Güncel

Elizabethtown Filmi

Elizabethtown Filmi

Elizabethtown fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Elizabethtown filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

06.07.2011 00:27

Drew Baylor (Orlando Bloom) spor ayakkabıları üreten büyük bir şirkette ayakkabı tasarımcısı olarak görev yapmaktadır. Patronuyla arası çok iyidir. Şirketin yükselen yıldızı olarak tanınmaktadır. Ancak son yaptığı spor ayakkabı tasarımındaki hatası nedeniyle kampanya fiyaskoyla sonuçlanır. Şirketini 972 milyon dolar zarara uğrattığı için de işinden kovulur.

Sanki bütün bunlar yetmezmiş gibi özel hayatında da işler kötüye gider. Annesinden gelen telefonla, babasının öldüğü haberini alır. Babasının cenazesini alıp getirmek için bir an önce uçağa atlayıp Kentucky eyaletindeki Elizabethtown’a hareket etmesi gerekmektedir. Hayatta olduğu sırada hiç geçinemediği ve anlaşamadığı babasının cenazesini alma görevi ona düşmüştür.

Uçak yolculuğu sırasında Claire (Kirsten Dunst) adlı hostesle tanışır. Hayata daima pozitif açıdan bakan bir kadın olan Claire, Drew’in hayatının akışını değiştirecektir. Kentucky’e ulaşan Drew orada babasının hayatı ve aile kökenleri üzerine o güne kadar duymadığı çok sayıda detay öğrenir. Claire’in de yardımıyla kendi kaderiyle ilgili birtakım olasılıkları keşfetmeye başlar.

“Elizabethtown”, hayatın itici güçlerinin aslında ne kadar esnek olduğu üzerine sevgi dolu bir mektup niteliğini taşır. En güzel ve en büyüleyici gelişmelerin, onları en az beklediğimiz anlarda meydana geldiğine vurgu yapan etkileyici ve müzik dolu bir yolculuğu anlatır.

Paramount Pictures’ın sunduğu bir Cruise/Wagner-Vinyl films prodüksiyonu olan “Elizabethtown”un yönetmenliğini Cameron Crowe üstlendi. Senaryosunu da Crowe’un yazdığı filmin yapımcılığını Tom Cruise, Paula Wagner ve Cameron Crowe gerçekleştirdi. Görüntü yönetmenliğini John Toll; kostüm tasarımlarını Nancy Steiner; prodüksiyon tasarımlarını Clay A. Griffith; kurgusunu David Moritz hayata geçirdi. Müziklerini Nancy Wilson hazırladı.

“Elizabethtown”un başrollerinde Orlando Bloom ile Kirsten Dunst kamera karşısına geçti. Yardımcı rollerde ise Susan Sarandon, Alec Baldwin, Bruce McGill, Judy Greer, Jessica Biel ve Paul Schneider’dan kurulu çok güçlü bir oyuncu kadrosu görev yaptı.

Yönetmen: Cameron Crowe

Senaryo: Cameron Crowe

Oyuncular: Bruce McGill, Alec Baldwin, Susan Sarandon, Kirsten Dunst, Orlando Bloom

Filmin Türü: Komedi, Drama,

Orijinal Adı: Elizabethtown

Yapımcı Firma: Paramount Pictures

Yapım Yılı: 2005

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 123 dk.

Resmi Sitesi: http://java.europe.yahoo.com/uk/uip/elizabethtown/home.html

Dağıtıcı Firma: UIP

Vizyon Tarihi: 04.11.2005

Son Dakika Güncel Elizabethtown Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement