Elliye Yakın Sabıkası Bulunan Şahıs, Kovalamaca Sonunda Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Elliye Yakın Sabıkası Bulunan Şahıs, Kovalamaca Sonunda Yakalandı

Elliye Yakın Sabıkası Bulunan Şahıs, Kovalamaca Sonunda Yakalandı

Adıyaman'ın Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü, başarılı operasyonlarına bir yenisini daha kattı.

10.11.2012 14:10

Adıyaman'ın Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü, başarılı operasyonlarına bir yenisini daha kattı. Yaklaşık 50 sabıkası bulunan ve iki ayrı suçtan da aranan şahıs, yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, daha önce elliye yakın farklı suçtan sabıkası bulunan ve iki ayrı suçtan da aranan Ekrem K. (23), kimlikleri belirlenemeyen üç arkadaşıyla birlikte aralarında yerel bir gazete muhabirlerinin haber için kullandığı motosikletin de olduğu iki motosikleti çaldıktan sonra, polis tarafından yakalandı. Sabaha karşı Kahta'da iki motosikletin çalındığı ihbarını alan polisler ilçe genelinde hırsızların izine ulaşmaya çalıştı. Diyarbakır yolunda hırsızların izine ulaşan polisler ile hırsızlar arasında kovalamaca yaşanırken, kaçmaya çalışan hırsızlardan biri, çareyi motosikleti bırakıp kaçmakta buldu. Polis motosikleti bırakıp arazide kaçmaya çalışan şahsın peşine düşerken, tarlalarda hırsızı kovalayan polisler, daha önce yaklaşık 50 sabıkası bulunan ve iki ayrı suçtan da aranan Ekrem K.'yi kayalık bir bölgede, yüksek bir ağaçta gizlenmeye çalışırken yakaladı. Diğer 3 kişinin ise kaçtığı öğrenildi. Ağaçtan indirilen şahıs, polisler tarafından Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Hürriyet Polis Karakolu'na getirilirken, burada sorgulandıktan sonra ifadesi alınmak üzere savcılığa sevk edildi. Çalınan motosikletlerin biri olay yerinde, biri de Fatih Mahallesi'nde bulunan Fatih Parkı'nın yakınlarında terk edilmiş halde bulundu. Motosikletler emniyete getirilerek sahiplerine teslim edilirken, motosikletin bulunmasına çok sevindiğini söyleyen yerel gazete muhabiri Hüseyin Türkoğlu, "Sabah 07.00'de kalktım. Dün gece evin önüne park ettiğim motorumun orada olmadığını fark edince emniyet güçlerine haber verdim. Emniyet güçlerinin güzel çalışmalarından dolayı motorumuz Fatih Parkı'nın arka sokaklarında, ara bir caddede bulundu. Emniyet güçlerine de buradan teşekkür ediyorum. Herhalde habere giderken haber olmak bu olsa gerek diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan, aynı saatlerde bir aracın camının sökülüp ses sistemi ve teybinin çalınması olayının da, bu şahıslar tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Elliye Yakın Sabıkası Bulunan Şahıs, Kovalamaca Sonunda Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement