Emekli Tümgeneral Gazetecilere Saldırdı - Son Dakika
Güncel

Emekli Tümgeneral Gazetecilere Saldırdı

Emekli Tümgeneral Gazetecilere Saldırdı

Emekli Tümgeneral Erol Özkasnak, evinin önünde bekleyen gazetecilere hakaretler yağdırdı.

13.04.2012 12:57  Güncelleme: 16:28

28 Şubat soruşturmasında hakkında yakalama kararı çıkartıldığı iddia edilen ancak 31 kişilik listede ismi görülmeyen Erol Özkasnak, Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesindeki evine jandarma çağırdı.

28 Şubat sürecinde dönemin Genelkurmay Genel Sekreteri olan emekli Tümgeneral Erol Özkasnak'ın, Bodrum ilçesinde bulunan evinin önünde gazeteciler, gün boyunca bekledi.

Evinin önüne gelen gazetecileri engellemek amacıyla Gümüşkaya Jandarma Karakolu'na telefon eden Özkasnak'ın evinin önünde iki jandarma nöbet tutmaya başladı.

Siteye yaklaşık 300 metre mesafede bulunan karakolda görevli iki asker, evin bulunduğu sitenin girişinde uzun süre nöbet tuttu. Daha sonra bu askerlerin yerini, sivil kıyafetli bir askeri personel nöbeti devraldı. Eve girerek Özkasnak ile görüşen asker, gazetecilere, herhangi bir açıklama yapılmayacağını iletti.

Akşam üzeri eve gelen bir misafirini bahçede karşılayan Özkasnak, bu sırada gazetecilerin ''Bir açıklama yapacak mısınız?'' sorusuna, ''Daha ne söyleyeyim ya'' karşılığını verdi.

"GİDİN BAŞIMDAN, SOYTARILAR SİZİ!"

İlerleyen saatlerde şahsi aracıyla evinden ayrılan Özkasnak, araç içinden gazetecilere hakaretler savurdu. "Çekmeyin artık yeter" dedikten sonra "Siz soytarısınız. Bu, gazetecilik değil soytarılık, çıkın gidin başımdan yeter dün çektiniz işte. Soytarılar sizi!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emekli Tümgeneral Gazetecilere Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement