Emet Belediye Başkanı AK Parti'den İstifa Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Emet Belediye Başkanı AK Parti'den İstifa Etti

Emet Belediye Başkanı AK Parti\'den İstifa Etti
11.08.2014 17:45  Güncelleme: 19:09

Kütahaya'nın Emet Belediye Başkanı Ak Partili Mustafa Koca, partisinden istifa etti.

"Cumhurbaşkanlığına layık görülen liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve partimize zarar vermek istemiyorum." diyen Kütahaya'nın Emet Belediye Başkanı Ak Partili Mustafa Koca, partisinden istifa etti.

Koca, bazı sosyal paylaşım sitelerinde kendisi hakkında usulsüzlük yaptığı iddiaların ortaya atıldığını, bu konuyu yargıya taşıdıklarını söyleyedi.

2 DÖNEM AK PARTİ'DEN BAŞKANLIK YAPTI

Emet İlçesi'nde 2 dönemdir Ak Parti'den belediye başkanı seçilen Mustafa Koca, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

"AKLANIP PARTİMİZE GERİ DÖNECEĞİZ"

Hakkında bazı sosyal paylaşım sitelerinde usulsüzlük yaptığı iddiaları bulunulduğunu belirten Koca, yazılı açıklamasında şöyle dedi:

"Bir süredir sosyal paylaşım sitelerinde şahsımla alakalı yapılan çirkin ve karalamaya yönelik saldırılar sebebiyle; yıllardır davasına inanarak mücadele ettiğim ve her zaman mensubu olmaktan gurur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi'nden, Cumhurbaşkanlığına layık görülen liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve partimize zarar vermemek için istifa ediyorum. Bizler bunları kimlerin hangi amaçlarla yaptıklarını gayet iyi biliyoruz. Emetli hemşerilerimizle asla alakası olmayan bu şahıslarla Türk adaleti önünde hesaplaşacak, aklanarak yeniden partimize, dava arkadaşlarımızla mücadelemize devam etmek için en kısa zamanda partimize geri döneceğiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emet Belediye Başkanı AK Parti'den İstifa Etti - Son Dakika


Advertisement