Emniyet Müdürü Ak Görevine Başladı - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürü Ak Görevine Başladı

Resmi Gazete'de yayımlanan İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Adana Emniyet Müdürü olarak atanan Osman Ak, görevine başladı.

31.10.2016 17:06

Resmi Gazete'de yayımlanan İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Adana Emniyet Müdürü olarak atanan Osman Ak, görevine başladı.

Ak, Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen karşılama töreninde, il emniyet müdür yardımcıları ve birim amirleriyle tek tek tokalaştı.

Daha sonra makamına geçen Ak, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Halkımızın huzuru için yasalar ve hukuk çerçevesi içinde canla, başla, bu zamana kadar arkadaşlarımız nasıl yaptıysa bu şekilde, sizlerin ve kamuoyunun da desteğiyle çalışmalarımızı beraber yapacağız. Zaman zaman birlikte olacağız. İcraatlarımızı göreceğiz. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürü Ak Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement