Emniyet'ten Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı Açıklaması: Konsolosluktan Bir Daha Çıkmadı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Emniyet'ten Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı Açıklaması: Konsolosluktan Bir Daha Çıkmadı

06.10.2018 20:14  Güncelleme: 00:01

Emniyet yetkilileri, Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim'de evlilik işlemleri için gittiği Suudi Arabistan Konsolosluğundan bir daha çıkmadığını açıkladı. Ayrıca aralarında yetkililerin de bulunduğu 15 Suudi'nin, 2 uçakla İstanbul'a gelip aynı saatlerde konsoloslukta bulundukları, geldikleri ülkelere döndükleri belirlendi.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim'de evlilik işlemleri için gittiği Suudi Arabistan Başkonsolosluğundan bir daha çıkmadığı, Başkonsolosluk binasında aynı saatlerde, 2 uçakla İstanbul'a gelen ve bir kısmı Suudi yetkili olan 15 Suudi vatandaşının da bulunduğu, bu kişilerin daha sonra geldikleri ülkelere döndükleri belirlendi.

KONSOLOSLUKTAN ÇIKMADIĞI TESPİT EDİLDİ

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, evlilik işlemleri için 2 Ekim Salı saat 13.12'de Suudi Arabistan Başkonsolosluğundaki randevusuna giden Cemal Kaşıkçı'nın (Jamal Ahmid H. Khashoggi) Başkonsolosluktan çıkmadığı tespit edildi.

Emniyet'ten Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı Açıklaması: Konsolosluktan Bir Daha Çıkmadı

Ayrıca bir kısmı Suudi yetkili olan 15 Suudi vatandaşının, 2 uçakla İstanbul'a gelip aynı saatlerde Başkonsoloslukta bulundukları ve daha sonra ayrılarak geldikleri ülkelere döndükleri belirlendi.

TÜM GİRİŞ ÇIKIŞLAR İNCELENİYOR

Emniyet yetkilileri soruşturmayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla bu çerçevede yürütüyor.

Emniyet'ten Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı Açıklaması: Konsolosluktan Bir Daha Çıkmadı

Kaşıkçı'nın Başkonsolosluğa girdiği saatle, nişanlısının kendisinden haber alamadığını bildirdiği süre zarfında Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna yapılan tüm giriş çıkışlar da emniyet tarafından inceleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emniyet'ten Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı Açıklaması: Konsolosluktan Bir Daha Çıkmadı - Son Dakika


Advertisement