Engelli Bireylere Destek Eğitim Programı - Son Dakika
Güncel

Engelli Bireylere Destek Eğitim Programı

Engelli Bireylere Destek Eğitim Programı

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi, üyelerine yönelik bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.

28.01.2012 12:03

Bursa'daki engelli vatandaşların sosyal hayatta daha fazla yer almaları için çalışan Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi, üyelerinin kişisel gelişimine de katkı sağlıyor.

Bursa Kent Konseyi ofislerinde gerçekleştirilen etkinliğe, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi İbrahim Sönmez ve üyeler katıldı. Toplantıda, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Osmangazi Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcısı İbrahim Bulut, engellilere yönelik yapılan yeni düzenlemeler hakkında bilgi verdi. Bulut, genel sağlık uygulaması ve sosyal güvenlikle ilgili engellilerin karşılaştığı sıkıntılara da açıklık getirdi.

Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin ise, engellilerin kişisel gelişimine önem verdiklerini söylerken, Bursa Kent Konseyi ve Engelliler Meclisi'nin her zaman engelli bireylerin yanında olacağını hatırlattı.

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı İbrahim Sönmez, "Engelliler Meclisi olarak katılımcılarımızın haklarını daha iyi bilmeleri için bu tür toplantılara ağırlık veriyoruz. Her Perşembe akşamı gerçekleştirdiğimiz toplantılarda, üyelerimize farklı konularda yararlı bilgiler sunuyoruz. Önümüzdeki engellerin kaldırılması için çalışmalarımıza 2012'de de yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Sosyal haklarımız hakkında bizlere bilgi veren İbrahim Bulut'a teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantının sonunda Genel Sekreter Enes Battal Keskin tarafından İbrahim Bulut'a teşekkür belgesi verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Bireylere Destek Eğitim Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement