Engelli Sporculardan Vali Yardımcısı Ertaş'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Güncel

Engelli Sporculardan Vali Yardımcısı Ertaş'a Teşekkür Plaketi

Engelli Sporculardan Vali Yardımcısı Ertaş\'a Teşekkür Plaketi

V an Engelliler Spor Kulübü yönetimi geçtiğimiz sezon basketbol takımına verdiği desteklerden dolayı Vali yardımcısı Nurullah Ertaş'a bir 'teşekkür' plaketi verdi.

29.09.2011 20:28

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü yönetici ve basketbol takımı sporcuları Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş'ı ziyaret etti. Valilik toplantı salonunda kulüp yöneticileri ve sporcularıyla bir araya gelen Ertaş, Giresun'da yapılan 4. Engelliler Spor Şenlikleri'nde namağlup olan basketbol takımının başarısından dolayı tebrik etti.

Mülki idare amirliği süresinde aldığı en değerli plaketin engelli sporcuların elinden aldığı plaket olduğunu belirten Ertaş "Aldığım bu plaketi bir şeyin karışlığı olarak değil de sizlerin iyi niyeti olarak alıyorum. Bizlere öyle bir misyon yüklüyorsunuz ki, kendimizi sizler için daha çok sorumlu hissediyoruz. Bu güzel düşüncelerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Engellilere verilen desteğin boşa gitmediğini ve sporcuların bunu hak ettiğine inandığını ifade eden Ertaş "Engellilerimizin azmi, bu başarıları devam ettiği sürece bizim de maddi, manevi desteğimiz devam edecektir. Bizim amacımız burada sadece Van için değil, tüm Türkiye'de bir çığır açmaktır. Elde edilen başarılar diğer illere örnek olacak düzeyde. Ben de engelli sporcularımızın elde ettikleri başarılardan dolayı kendilerini kutluyorum" dedi.

Bedensel Engelliler Spor Kulübü As Başkanı Hanifi Baykara'da yaptığı konuşmada, engellilerin Van'da çok duyarlı bürokratlarla çalıştıklarını ve kendilerini şanslı gördüklerini kaydetti. Spor müsabakalarında elde edilen başarıların altında

Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş'ın yakın ilgi ve desteğinin yattığını belirten Baykara "Nurullah beyi kendimizden biri olarak görüyoruz. Başımız sıkıştığı zaman kapısını rahatlıkla çalıp, sıkıntılarımızı gideriyor.

Özellikle de engellilere bakış açısı bizleri mutlu ediyor. Sayın Valimiz başta olmak üzere bir önceki Vali Yardımcımız Hüseyin Demirbaş ve yeni gelen Vali Yardımcımız Mehmet Yüzer'in çok büyük desteklerini görüyoruz. Engelliler adına bizleri yalnız bırakmayan mülki idare amirlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Abdullah Sezener ve basketbol takımının sporcularının da hazır bulunduğu ziyaret sonrası günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Sporculardan Vali Yardımcısı Ertaş'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement