Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün engellilere yönelik yaptıkları program ve çalışmalar devam ediyor. Gençlik Merkezi müzik salonunda engelliler için düzenlenen canlı müzikli çiğ köfte partisinde Serhat Bakım Merkezinde kalan 50'ye engelli ve yöneticileri gönüllerince eğlendi.
Burada açıklamalarda bulunan İl Müdürü Mehmetşafi Erim; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak engelli vatandaşlarımıza da gerektiği ölçüde değer veriyoruz. Engelli kardeşlerimize herkesin destek olması gerekiyor. Onları sadece yılın belirli günlerinden ziyade, her haftanın bir günü ziyaret ederek onları mutlu etmemiz lazım. İmkânlarımız doğrultusunda engelli kardeşlerimizin bütün sportif etkinliklerimizden faydalanmasını sağlayacağız. Engellilerimizin hayata bağlanmaları için çalışmalarımız devam edecektir. Kendilerine güvendikleri ve inandıkları takdirde yeryüzünde aşamayacakları engel bulunmadığına inanıyoruz dedi".
Engelliler adına konuşan Süleyman İnanç; Ağrı'da bizi ziyaret eden, bizimle ilgilenen İl Müdürümüz Sayın Mehmetşafi Erim'e arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Gerçekten çok mutlu olduk, bizi bu mutluluğu yaşatan Gençlik Merkezi personeline de teşekkür ediyorum dedi".
Konuşmalardan sonra program söylenen şarkı ve türkülerle devam etti. İl Müdürü Erim'in Kürtçe- Türkçe okuduğu ilahi ise büyük beğeni topladı.
Düzenlenen canlı müzikli çiğ köfte programına; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, Spor Şube Müdürü Cemil Budak, Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Tanır, Antrenörler, Gençlik Liderleri ve Serhat Bakım Merkezi yöneticileri ve 50'ye yakın engelli katıldı.
Son Dakika › Güncel › Engelliler Gençlik Merkezinde Doyasıya Eğlendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.