Engelliler ve Kadın Sorunları Komisyonu Kalplere Dokunuyor - Son Dakika
Güncel

Engelliler ve Kadın Sorunları Komisyonu Kalplere Dokunuyor

Engelliler ve Kadın Sorunları Komisyonu Kalplere Dokunuyor

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Engelliler ve Kadın Sorunları Komisyonu, bu ayki çalışmasını Köprübaşı ilçesinde sürdürdü.

28.06.2018 15:52

Engelli vatandaşların evlerinin ziyaret edildiği, sorunlarının ve taleplerinin dinlendiği ziyarette, engelli ailelerine ve kadınlara "Yanınızdayız" mesajı verildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Engelliler ve Kadın Sorunları Komisyonu, Köprübaşı ilçesinde engelli vatandaşların ve kadınların evlerine konuk oldu. Komisyon Başkanı Hatice Gözeten ve komisyon üyeleri Muhittin Yıldız, Ramis Şiyak, Şule Uygur, Süleyman Kahramanlar ve Naciye Gürlek, engelli vatandaşların evlerine konuk oldu ve taleplerini dinledi. Sıkıntıların tespit edildiği ve Büyükşehir Belediyesinin yapabileceği katkı ve desteklerin belirlendiği ziyarette, engelli ailelerine "Yanınızdayız" mesajı verildi.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Engelliler ve Kadın Sorunları Komisyonu başkan ve üyeleri, Köprübaşı temasları kapsamında Belediye Başkanı Zafer Mergen'i de makamında ziyaret etti. Engelli vatandaşların sorunlarının iletildiği ziyarette işbirliğiyle yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Engelliler ve Kadın Sorunları Komisyonu Başkanı Hatice Gözeten, komisyon olarak çalışmalarına devam edeceklerini ve bu çalışmaları her ay farklı bir ilçede sürdüreceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelliler ve Kadın Sorunları Komisyonu Kalplere Dokunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement