Engin Uzuner Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Engin Uzuner Seçim Sonuçları

Engin Uzuner Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde MHP Kastamonu İnebolu belediye başkan adayı olan Engin Uzuner isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:11

31 Mart seçimlerinde MHP Kastamonu İnebolu belediye başkan adayı olan Engin Uzuner isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kastamonu İnebolu ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Engin Uzuner isimli MHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde MHP Kastamonu İnebolu adayı Engin Uzuner kimdir? MHP Kastamonu İnebolu adayı Engin Uzuner yüzde kaç oy aldı?

Engin Uzuner Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde MHP Kastamonu İnebolu belediye başkan adayı olarak gösterilen Engin Uzuner İnebolu ilçesinde % 35,57 oranında oy almıştır. İnebolu ilçesinde % 35,57 oranında oy olan Engin Uzuner adlı MHP adayı toplamda 2.119 adet oy sayısına ulaştı.

Engin Uzuner Kimdir?

Engin Uzuner Seçim Sonuçları

Engin Uzuner, 1962 yılında Kastamonu'da doğdu. 1980 yılında Kastamonu Endüstri Meslek Lisesini bitirdikten sonra 1983 yılında Adana-Osmaniye'de vatani görevini tamamladı. 1990 yılına kadar İnebolu'da çeşitli alanlarda faaliyetlerde bulundu. Bugüne kadar İnebolu Esnaf Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Uyeliği, vakıf ve dernek kuruculuğu ve başkanlığı, İnebolu Ticaret Odası Meclis Uyeliği, Belediye Meclis Uyeliği ve İl Genel Meclis Uyeliği görevlerinde bulundu. 2009 Yerel Seçimlerinde İnebolu Belediye Başkanlığına seçildi. Uzuner evlidir.

Kastamonu İnebolu ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Engin Uzuner Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement