Enka Kültür Sanat Buluşmaları'nda Dün Akşam Hamlet Vardı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Enka Kültür Sanat Buluşmaları'nda Dün Akşam Hamlet Vardı

Enka Kültür Sanat Buluşmaları\'nda Dün Akşam Hamlet Vardı
19.03.2014 12:19

26. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun beğenilen Hamlet yorumuyla Bülent Emin Yarar'ı ağırladı.

26 yıldır gelenekselden çağdaşa, alternatiften popülere tüm sanat anlayışlarına ev sahipliği yapmanın gururunu taşıyan ENKA Kültür Sanat, tek kişilik yorumuyla "Hamlet"i konuk etti.

17 Mart Pazartesi akşamı, William Shakespeare'in en çok oynanan, konuşulan, yazılan, yorumlanan eseri Hamlet, Işıl Kasapoğlu'nun rejisi ve Bülent Emin Yarar'ın performansıyla ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda sahne aldı. Her çağda güncelliğini koruyan bu eserde, Yarar, tek kişilik Hamlet performansıyla, olayları hem yaşayan, hem anlatan kişi olarak karşımıza çıkıyor. ENKA seyircisinin dakikalarca alkışladığı Yarar, seyirciye Hamlet'in zihninin derinliklerini gösteriyor.

ENKA Kültür Sanat'ta Bahar Etkinlikleri Tamamlanıyor

26. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, "Sanat uzun, hayat kısa" sloganıyla, 12 etkinlikte ağırladığı 52 sanatçı 4 Şubat - 25 Mart 2014 tarihleri arasında seyircisiyle bir araya geliyor.

25 Mart akşamı Pürtelaş'ın Savaş oyunuyla ENKA Kültür Sanat Buluşmaları'nda bahar etkinlikleri tamamlanacak. İsveçli oyun yazarı Lars Noren'in Bosna trajedisinden hemen sonra yazdığı "Savaş", yıkıma uğrayan bir coğrafyada ölüm-kalım savaşı veren bir ailenin hikayesini anlatıyor. Serdar Biliş'in yönettiği oyunda Tilbe Saran, Erkan Avcı, Sermet Yeşil, Damla Sönmez ve Ecem Uzun rol alıyor.

Yaz aylarında ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu'nda yeniden seyircisiyle buluşacak olan ENKA Kültür Sanat, 26 yıldır olduğu gibi çok renkli bir kültür sanat takvimi hazırlıyor. E

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Enka Kültür Sanat Buluşmaları'nda Dün Akşam Hamlet Vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement