Enocta İnsan Kaynakları Zirvesi 2013'de - Son Dakika
Güncel

Enocta İnsan Kaynakları Zirvesi 2013'de

Enocta İnsan Kaynakları Zirvesi 2013\'de

Enocta İnsan Kaynakları Zirvesi 2013'e 6 oturum ile katılıyor

06.02.2013 14:14

Enocta, İnsan Kaynakları Zirvesi 2013'de, eğitim ve profesyonel gelişim dünyasında bizleri bekleyen ve mutlaka takip edilmesi gereken yenilik ve eğilimlerin etkisini 6 ayrı oturumda farklı boyutlarıyla ele alacak.

E-öğrenme alanında Türkiye'nin öncü şirketi Enocta,  13-14 Şubat 2013 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda bu yıl 18.si düzenlenecek "İnsan kaynakları Zirvesi 2013"e 6 oturum ile katılacak. Özellikle, Enocta'nın sosyal öğrenmeyi destekleyen yeni uygulamalarını içeren Sosyal 2.0 modülünün anlatılacağı, Bilgi Çağı'nın öğrenme yöntemleri, öğrenmede değişen trendler gibi temel konuların ele alınacağı oturumlarda, Enocta yöneticileri ve iş ortakları interaktif bir ortamda fikir alışverişinde bulunacak.

Enocta yöneticileri ve iş ortaklarının konuşmacı olarak katılacağı toplantıların başlık ve içerikleri şu şekilde olacak:

Öğrenmenin Geleceğine Kısa Bir Yolculuk: Enocta Genel Müdürü Ahmet Hançer, Vodafone Red Academy Yeni Öğrenme Teknolojileri Yöneticisi Gamze Doğan'ın konuşmacı olacağı oturumda; "öğrenmenin geleceği,e-öğrenme ve ötesi tartışılacak." Oturum 14 Şubat Perşembe Günü

Daha Çok Paylaşmak Birlikte Öğrenmek: Enocta Genel Müdürü Ahmet Hançer, Teknosa Eğitim ve Geliştirme Müdürü Arzu Sarıkayalar, Bilim İlaç İnsan Kaynakları Yöneticisi Dilek Mete, Kuveyt Türk Eğitim ve Geliştirme Müdürü İsa Turan'ın konuşmacı olacağı oturumda; "Sosyal Öğrenme"yi kullanan yöneticiler, tecrübe ve deneyimlerini paylaşacaklar ve sosyal öğrenmenin kurum içerisinde enerjiyi nasıl harekete geçirdiği sorusuna yanıt verecekler. Oturum 13 Şubat Çarşamba Günü gerçekleşecek.

Bir Eğitimcinin Sağ Kolu: Enocta Satış ve Pazarlama Direktörü Harun Tiftikçi ve Avea Uzaktan Öğrenme ve Projeler Müdürü Dr. Selçuk Alimdar'ın konuşmacı olacağı oturumda; eğitim yönetim sistemleri konusu ele alınacak. Oturum 14 Şubat Perşembe Günü gerçekleşecek.

Kurum İçi Eğitim Tasarımı: Enocta Müşteri İlişkileri Yönetimi Müdürü İdil Denizciler Dinç ve Yapı Kredi Bankacılık Akademisi Eğitim Teknolojileri Müdürü Yasin Aydoğan'ın konuşmacı olacağı oturumda; Yapı Kredi Bankacılık Akademisinden

Yasin Yılmaz, Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'nin; e-öğrenme, webinar, mobil eğitim gibi alternatif eğitim yöntemleri kullanarak ürettiği eğitimlerin tasarım ve uygulama süreçlerini aktaracak. Oturum 13 Şubat Çarşamba Günü gerçekleşecek.

Daha Çok Gerçeklik! Daha Çabuk Erişim! Her Yerde Erişim!": Enocta Müşteri İlişkileri Yönetimi Müdürü Okan Cengiz, Enocta Kıdemli Proje Yöneticisi Hatice Şengür'ün, konuşmacı olacağı oturumda; önümüzdeki yıllarda kullanımının daha da yaygınlaşacağı mobil öğrenme konusunda neler yapılabildiğini görme, videoların nerede ve nasıl kullanılabildiğini örnekleri ile deneyimleme imkanı sunulacak.Oturum 13 Şubat Çarşamba Günü gerçekleşecek.

Gelişen Teknoloji, Değişen İhtiyaçlar ve Dijital Kütüphane Kavramı: Enocta Müşteri İlişkileri Yönetimi Yetkilisi Hakan Derviş Koçak ve Deniz Akademi Eğitim ve Gelişim Yönetmeni Halil Bedir'in konuşmacı olacağı oturumda; Halil Bedir ve Hakan Derviş Koçak, günümüz iş dünyasında kurum çalışanlarının öğrenme ihtiyaçlarındaki değişiklikleri inceleyecek ve bu ihtiyaçların karşılanması için kurumların çalışanlarına sundukları dijital kütüphane içerikleri hakkında paylaşımda bulunacaklar. Oturum 14 Şubat Perşmebe Günü gerçekleşecek.

Enocta Genel Müdürü Ahmet Hançer, Enocta oturumlarında 2013 yılında, eğitim ve gelişim dünyasında bizleri bekleyen ve mutlaka takip edilmesi gereken yenilik ve eğilimlerin tartışılacağını belirterek, özellikle İnsan Kaynakları ve eğitim profesyonellerinin Zirve'ye ve oturumlara katılımlarını bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Enocta İnsan Kaynakları Zirvesi 2013'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement