Erciyessporlu Björn'ın Kızı Babasının Benzeri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erciyessporlu Björn'ın Kızı Babasının Benzeri

Erciyessporlu Björn\'ın Kızı Babasının Benzeri
18.11.2013 10:10

Kayseri Erciyesspor'un 29 yaşındaki Belçikalı forvet oyuncusu Björn Vlemınck'in 18 aylık sarışın ve mavi gözlü kızı Henna'nın futbola olan ilgisi, görenleri şaşırttı.

Kayseri Erciyesspor'un 29 yaşındaki Belçikalı forvet oyuncusu Björn Vlemınck'in 18 aylık sarışın ve mavi gözlü kızı Henna'nın futbola olan ilgisi, görenleri şaşırttı.

Bu sezon 3 kırmızı kartla, Süper Ligi'in en çok kırmızı kart gören oyuncusu olan Björn Vlemınck, takımının Kayserispor'la oynadığı özel karşılaşmaya kadroya alınmadığı için kızı Henna ile birlikte izledi. Belçikalı oyuncu, kucağına aldığı kızının 4'üncü hakemin yanında duran futbol topuna ve karşılaşma oynanırken sahaya girmek için hareketlenme hamlelerini güçlükle önledi.

Kayserispor'un Karpuzatan Tesisleri'nde oynanan mücadele sırasında minik Henna, 2 takımın futboylcularının ilgi odağı oldu. Futbolcular, bu yüzden Björn Vlemınck'e, "Babasının kızı. Kızın galiba futbolcu olacak" diye espriler yaptı. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erciyessporlu Björn'ın Kızı Babasının Benzeri - Son Dakika


Advertisement