Erdem Beyazıt Hatıraları ve Şiirleriyle Yad Edildi - Son Dakika
Güncel

Erdem Beyazıt Hatıraları ve Şiirleriyle Yad Edildi

Erdem Beyazıt Hatıraları ve Şiirleriyle Yad Edildi

Ölümünün 5. Yılında Erdem Beyazıt Hatıraları ve Şiirleriyle yad edildi

09.07.2013 15:31

Sakarya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Sakarya Kültür ve Sosyal Yardim Vakfı; "Erdem Beyazıt'ın Ölümünün 5. Yılı" nedeniyle Sait Tanış Kültür Merkezi'nde "Hatıra ve Şiirlerle Anma programı düzenledi.

SAKVA dostları bir arada

Anma gecesine; Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Erenler Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin, Vali Yardımcısı Akın Yılmaz, Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, Sakarya Baro Başkanı Av. Recep Hacıeyüpoğlu, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, SAKVA Müdürü Mehmet Ersöz, Sakarya Kent Konseyi ve Kızılay Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar, Kızılay Serdivan Şube Başkanı Necmi İbil, KANSERDER Başkanı Nihal Akar, SATSO Meclis Üyesi İsmail Eminler, SİMDER Başkanı Nafi Özdin ve çok sayıda SAKVA dostları katıldı.

nezih ve huşu içerisinde geçti

Yahya Bakır'ın sunumuyla gerçekleşen gece; Bağdatlı Gassen Ahmet'in Bakara Süresi'nden okuduğu ayet ve Sakarya Albakara Şube Müdürü Sami Çakır'ın okuduğu şiirle başladı. Gecenin onur konukları olan ünlü Şair Erdem Beyazıt'ın yakın dostları Osman Sarı ve Osman Nalbant, ölümünün 5. Yılı Erdem Beyazıt ilgili anılarını ve şiirlerini okudu. Büyük ilgi gören program; nezih ve huşu içerisinde geçti. Program; Hoca Hızır Özkök'ün Fatiha Süresi'ni okumasıyla sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erdem Beyazıt Hatıraları ve Şiirleriyle Yad Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement