Erdoğan, Bayrağı Öperek Teslim Aldı - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, Bayrağı Öperek Teslim Aldı

Erdoğan, Bayrağı Öperek Teslim Aldı

Başbakan Erdoğan, Uşaklı ultra maratoncu Akın Yeniceli'nin getirdiği Türk bayrağını öpüp alnına koyarak teslim aldı.

08.10.2013 15:11  Güncelleme: 22:17

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Devletin vatandaşına bakışında asla imtiyazı kabul etmiyoruz. Her vatandaş birdir, eşittir aynı haklara sahiptir, devlet vatandaşına yaşam tarzını dayatamaz. Devlet çocukluktan başlayarak format atamaz" dedi.

BAYRAĞI ÖPEREK TESLİM ALDI

3 günde 370 kilometre koşan Uşaklı ultra maratoncu Akın Yeniceli, beraberinde getirdiği Türk bayrağını Başbakan Erdoğan'a takdim etti. Başbakan Erdoğan, Türk bayrağını öperek teslim aldı.

RAZI GELENLERDEN OLMAYACAĞIZ

Erdoğan konuşmasında, "Kesintisiz biçimde istikrarlı, kararlı biçimde Türkiye'yi çözümlerle buluşturduk, çok önemli reformlar gerçekleştirdik. Bugün yeni bir gündür, yeni bir başlangıçtır. Dünü hatırlayacak ibret alacağız ancak dünün bize verdiği tecrübeyi azık edecek, her zaman olduğu gibi geleceğe dikecek gelecek için çalışmaya devam edeceğiz. 11 yıl bizim için gurur tablosudur.Çözüm umudu kaybolmuş nice konuyu Türkiye'nin gündemine getirip çözdük. Hayallerimizi tek tek yakaladık. Edilgen, izleyici konumundaki dış politikamızı ön alan belirleyici konumuna yükselttik.Biz geçmişe bakıp avunanlardan yaptıklarını yeterli görenlerden mevcuda razı gelenlerden asla olmayacağız" ifadelerine yer verdi

BİZ ÖLÜNCE YORULURUZ

Bundan sonra eser üretmeye devam edeceklerini ifade eden Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: "Biz geçmişe bakıp avunanlardan yaptıklarını yeterli görenlerden mevcuda razı gelenlerden asla olmayacağız. Neşet Ertaş'ın babası şöyle diyor: 'Aşkınan çalışan yorulmaz.' Neşet Ertaş bunu hatırlatıyor. Ne zaman öldüysem işte ben o zaman öldüm diyor. Biz ölünce yoruluruz böyle bilmemiz lazım. Aşk ile çalışmaya bu millet için çalışmaya devam edeceğiz. Eser üretmeye hizmet üretmeye devam edeceğiz. Biz kader ortaklığı yapmuş bir kadroyuz. Bu kadroda ben yoktur, olmayacaktır.Biz vardır. Dedikodulara sanal tartışmalara değil milletin ve vicdanımızın sesine kulak vereceğiz. Ne yaptığımız değil bundan sonra da neler yapacağımız önemlidir. Sözümüzde durduğumuz için buradayız.Ümitsizliğe asla prim vermeyeceğiz. Bu dava iğneyle kuyu kazılarak bugünlere ulaştı.Hesabını sadece Allah'a ve millete verecek olanlar hiç bir şeyden korkmazlar. Onların tuzağı varsa Allah'ın, milletin de bir tuzağı vardır. Siz iyi olursanız o tuzaklar da yerle yeksan olacaktır."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan, Bayrağı Öperek Teslim Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement