Erdoğan, Ölen Mahalle Komşusunun Yakınlarına Taziyede Bulundu - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, Ölen Mahalle Komşusunun Yakınlarına Taziyede Bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da bir kahvehaneye girerek hayatını kaybeden mahalle komşusu Hüsnü Akbaş'ın yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

29.11.2015 22:29  Güncelleme: 23:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar Çamlıca'da hasta ziyareti dönüşü konutuna doğru giderken yol üzerinde Bitlis Hizan ve Köyleri Dayanışma Derneği'ne uğrayarak, geçen hafta vefat eden mahalle komşusu Hüsnü Akbaş için düzenlenen taziyeye katıldı ve oğlu Mustafa Akbaş'a başsağlığı diledi. Vatandaşlara birlik ve beraberlik çağırısında bulunan Erdoğan, bölgedeki kentsel dönüşüme dikkat çekerek bu bölgenin bir an önce dönüşümü tamamlaması gerektiğine dikkat çekti.

ERDOĞAN'DAN AYETLİ MESAJ

Kur'an-ı Kerim'de "Ancak inananlar kardeştir" ayetinin yer aldığını hatırlatan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Birliğimizi kimsenin parçalamasına fırsat vermeyeceğiz. Dolayısıyla bu birliğimizi, beraberliğimizi bozmaya, bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.

Bizim sımsıkı sarılacağımız en önemli hedefimiz nedir? Hepimiz toptan sımsıkı, Allah'ın ipine sarılacağız. Ayrılığa düşmeyeceğiz, ayrılığa düşersek zayıf düşeriz. Zayıf düşersek, düşmanlarımız bizi parçalar, yutarlar. Düşmanlara fırsat vermeyeceğiz. Onun için şuradaki birliğinizi, beraberliğinizi korumalısınız. Bir şekilde de inşallah emin adımlarla geleceğe yürümeliyiz."


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birliğimizi kimsenin parçalamasına fırsat vermeyeceğiz. Dolayısıyla bu birliğimizi, beraberliğimizi bozmaya, bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Erdoğan, Ölen Mahalle Komşusunun Yakınlarına Taziyede Bulundu

Son Dakika Güncel Erdoğan, Ölen Mahalle Komşusunun Yakınlarına Taziyede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (54)

  • Gerçekçi: Siz koyunlar daha çok selfie çekersiniz. Sizin yüzünüzden bu Ülke ne hale geldi. Elbette Allah Kerim ve Rahim dir. Bir gün bu yaptıklarınıza çok pişman olacaksınız ama iş işten geçmiş olacak. 25 49 Yanıtla
    beynelminel: Gercekci gercegi kabullen koyun sinifindasin ben sana koyun da demiycem yazik olur koyun haklarina iyisimi sen kurbaga ol birini beklersin artik gelip opsun diye 2 3
  • senaryo: reklam kokan hareketler 12 47 Yanıtla
  • 61: rabbim uzun omur versin sizin gibileri memleketizin basindan eksik etmesin 33 25 Yanıtla
  • amed 21: Ceplerinizi iyi kontrol edin paranızı çalmasın 20 36 Yanıtla
    Sony: Sen bu işi iyi biliyorsun mesleğini başkasına kaptırma 2 3
  • arsinli : zorla deyil gonulden seviyoruz destekliyoruz o bizim kalbimizin sesi rabbim utandirmasin 38 15 Yanıtla
  • btl: Ya herkezle konustunuz bir sizinle konuşmak bana nasip olmadı cumhurbaşkanım sizi çok seviyorum Allah sizi başımızdan eksik etmesin.. Amin 39 11 Yanıtla
  • özy: güzel reklam 14 34 Yanıtla
  • Ede: Çok büyük adam adam gibi adam 28 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement