ERgün Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerinde - Son Dakika
Güncel

ERgün Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerinde

ERgün Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerinde

Başkan Ergün Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katıldı.

21.04.2012 10:06

Mahalle ziyaretleri çerçevesinde İbrahim Çelebi Mahallesi'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen pilav hayrına katıldı. İbrahim Çelebi Camii bahçesinde düzenlenen etkinlikte vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Başkan Ergün, çocukları da unutmadı. Çocuklara harçlık ve top dağıtan Başkan Ergün, daha sonra her yıl geleneksel olarak düzenlenen Şeyh Fenari Camii Kutlu Doğum Haftası kutlama programına katıldı. Başkan Ergün burada da bayanlara gül dağıttı.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İbrahim Çelebi Camii ve Şeyh Fenari Camii'inde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programlarına katıldı. Başkan Ergün'e Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, belediye meclis üyeleri, MHP İl Başkan Adayları Tamer Akkal, Ersoy Arslan ile birlikte Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Papuçcuoğlu'da eşlik etti. Belediye Başkanı Cengiz Ergün ilk olarak İbrahim Çelebi Camii'nde hayırsever bir vatandaşın Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlediği pilav hayrına katıldı. Burada vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Başkan Ergün'e mahalle muhtarı Rıza Vurganer'de mahalleye yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti. İbrahim Çelebi Mahallesi'ni ziyarette çocukları da unutmayan Başkan Ergün, çocuklara harçlık ve top dağıttı.

BAYANLARA GÜL DAĞITTI

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İbrahim Çelebi Mahallesi'nin ardından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Şeyh Fenari Camii Kutlu Doğum Haftası programına katıldı. Burada da vatandaşların çiçeklerle karşıladığı Başkan Ergün, programa katılan bayanlara gül dağıttı. Kutlama programında Manisa Belediyesi Şehzadeler Mehteri de bir konser verdi. Ayrıca vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu. Belediye Başkanı Cengiz Ergün daha sonra Tevfikiye Mahalle Muhtarı Hafiz Çiçek ile birlikte vatandaşların sorunlarını dinledi. Bölgede birçok noktada yenileme hizmetlerinin yapıldığını hatırlatan Başkan Ergün, önümüzdeki aylarda diğer eksikliklerin de tamamlanacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ERgün Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement