Erkent Sitesi’nden Hizmet Teşekkürü - Son Dakika
Güncel

Erkent Sitesi’nden Hizmet Teşekkürü

Erkent Sitesi’nden Hizmet Teşekkürü

Başkan Karaosmanoğlu, Ereğli Erkent Sitesi Sakinlerinin Kendisi İçin Düzenlediği Teşekkür Yemeğine Katıldı.

30.07.2010 12:13  Güncelleme: 13:58

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ereğli'de bulunan Erkent Sitesi sakinlerinin konuğu oldu. Site sakinleri, Karamürsel'e ve Ereğli'ye olan hizmetlerinden dolayı Başkan Karaosmanoğlu'nu teşekkür yemeğinde ağırladı.

EREĞLİ ERKENT SİTESİ'Nİ ZİYARET

Eski Köseköy Belediye Başkanı Habip Sarman ile Erkent Sitesi sakinleri, güzel bir yaz akşamında Başkan Karaosmanoğlu'nu ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu'na siteyi ziyaretinde AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel eşlik etti. Erkent Sitesi sakinleri tarafından samimi bir atmosferde karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, site sakinleriyle sohbet etti.

HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR

Sarman ile site sakinleri, Başkan Karaosmanoğlu'nun Karamürsel'e ve Ereğli'ye yaptığı hizmetler nedeniyle kendisine teşekkür etmek amacıyla bir yemek düzenlediklerini aktardı. Sitenin meydanında düzenlenen yemekte Başkan Karaosmanoğlu'na balık ikram edildi. Yemeğin ardından Başkan Karaosmanoğlu, site sakinleriyle sohbet etti. Kocaeli'nde ve özellikle İzmit Körfezi'nde yapılan çalışmalarla ilgili site sakinlerine bilgi veren Başkan Karaosmanoğlu, onların görüş ve önerilerini de aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erkent Sitesi’nden Hizmet Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement