Erzincan Jandarma'dan Karpuz İkramı Hd - Son Dakika
Güncel

Erzincan Jandarma'dan Karpuz İkramı Hd

Jandarma'dan karpuz ikramıCoşkun MENEK ERZİNCAN, (DHA)- ERZİNCAN İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Kurban Bayramı öncesinde yaptıkları yol uygulamasında sürücülere karpuz ikram ettiler.

20.08.2018 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jandarma'dan karpuz ikramı

Coşkun MENEK ERZİNCAN, (DHA)- ERZİNCAN İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Kurban Bayramı öncesinde yaptıkları yol uygulamasında sürücülere karpuz ikram ettiler. Jandarma yol denetimleri sırasında drone de kullandı.

Kurban Bayramı öncesinde karayollarında meydana gelebilecek trafik kazalarını önlemek amacıyla Erzincan'da denetimler artırıldı. İl Jandarma Komutanlığı'na bağlık ekipler, denetimlerinde iki adet drone kullanarak karayolunu havadan kontrol ederken yapılan yol uygulamasında ise sürü ve yanındakilere karpuz, çikolata ve kolonya ikram ederek bayramlarını kutladı. Sürücülere trafikte dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunan jandarma ekipleri araç içerisinde bulunan çocuklara da İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan 'Bu Bayramda Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük' projesi kapsamında boyama kitabı, kırmızı düdük ve tişört hediye ettiler. Yapılan denetimlerden memnun olduğunu ifade eden sürücüler, bayram dolayısıyla yolların kalabalık olduğunu ifade ettiler.

Uygulama noktasını ziyaret eden Vali Vekili Dede Musa Baştürk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Aksoylu, İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy? da sürücülerle bir süre sohbet ederken Vali Vekili Dede Musa Baştürk şunları söyledi

Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da bayram öncesi ve sonrasında özellikle bayram tatili münasebetiyle seyahat eden vatandaşlarımızın yorgunluklarını bir nebze olsun almak onları trafik kuralları konusunda uyarmak, yolculuklarını daha güvenli yapmaları hususunda farkındalık oluşturmak amacıyla bu bayramda da hem Emniyet trafik birimlerimiz hem de jandarma trafik birimlerimiz uygulamalar yapmaktadır. Bu uygulamalar kapsamında özellikle yorgun olan şoförlerimizi biraz dinlendirerek daha güvenli yolculuk yapmalarını temin amacıyla kendilerine çay, kahve, çikolata ikramında bulunduk. Bu yıl uygulamaların dışında geçen yıldan farklı olarak dedik ki her araçta fahri bir trafik müfettişimiz olsun, bunlarda ebeveynlerin en çok itibar ettikleri, sözlerini en çok dinledikleri çocuklar olsun. Çocuklarımızda İçişler Bakanlığımızın talimatıyla Kırmızı Düdük uygulaması adı altında bir proje uygulandı. Bu uygulama noktalarında çocuklarımıza verdiğimiz düdüklerle aileleriyle seyahatleri boyunca anneleri, babaları aracı kullanan kimse herhangi bir trafik kuralını ihlal ettiğinde ya da tehlikeli bir davranış gösterdiğinde düdüğü çalarak bizzat ailesini uyarmasını tabi ki şoförler üzerinde de sevdiklerinin uyarısı elbette ki herkesten daha fazla olacaktır. Biz diyoruz ki Kurban Bayramında trafik canavarına kurban vermeyelim. Bayram kavuşmaktır. Bayramda sevdiklerimize kavuşacak şekilde güvenli bir şekilde seyahat edelim.

Erzincan Jandarma\'dan Karpuz İkramı Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzincan Jandarma'dan Karpuz İkramı Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement