Erzurum'da Trafik Denetiminde Sürücülere Çikolata ve Kolonya İkramı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erzurum'da Trafik Denetiminde Sürücülere Çikolata ve Kolonya İkramı

08.05.2025 14:49

Erzurum'un Oltu ilçesinde gerçekleştirilen trafik denetiminde sürücülere çikolata ve kolonya ikram edildi. Uygulamanın amacı, trafik bilincini artırmak ve çocuklara trafik kuralları hakkında farkındalık kazandırmak.

Sürücülere çikolata ve kolonya ikramlı trafik denetimi

ERZURUM - Erzurum'un Oltu İlçesinde Kaymakam Mustafa Çelik'in de katıldığı trafik uygulamasında sürücülere çikolata ve kolonya ikram edildi, çocuklara hediyeler verildi.

Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Oltu Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri ile jandarma ekipleri, Oltu Hastanesi Caddesi'nde bilgilendirme amaçlı trafik uygulaması gerçekleştirdi. Programa Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik, Oltu Belediye Başkan Yardımcısı İsrafil Aslan, Oltu İlçe Emniyet Müdürü Yasin Paşa ve Oltu Jandarma Komutanı Erdal Hastürk de katıldı. Uygulama kapsamında, trafik kurallarına uyan sürücülere çikolata ve kolonya ikram edilirken, çocuklara da boyama kitabı ve düdük hediye edildi. Yetkililer, uygulamanın amacının trafik bilincini artırmak ve özellikle çocuklarda trafik kurallarına karşı farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

Oltu İlçe Trafik Büro Amirliği Polis Memuru Ayşe Sözcü Gücük Bergen, "3-9 Mayıs tarihleri arasında tüm Türkiye'de olduğu gibi Oltu İlçemizde de Trafik haftası kutlanmaktadır. Bu kapsamda sürücülerimize gerekli bilgilendirme yapılmaktadır. Okullarımızda öğrencilerimize gerekli eğitimler verilmektedir. Bugünde trafik haftası kapsamında kaymakamımız başkanlığında trafik uygulaması gerçekleştirdik. Trafik haftasında önemli olan kurallara daha fazla uymamız, özellikle emniyet kemeri konusunda daha hassas davranmamız gerekmektedir" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erzurum'da Trafik Denetiminde Sürücülere Çikolata ve Kolonya İkramı - Son Dakika


Advertisement