Erzurum 'Dadaş' Filminin Galası Erzurum'da Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Erzurum 'Dadaş' Filminin Galası Erzurum'da Yapıldı

Erzurum \'Dadaş\' Filminin Galası Erzurum\'da Yapıldı

'Dadaş' filminin galası Erzurum'da yapıldıKerim BURUCU/ ERZURUM, (DHA)- DEVLETİN mafya ile hesaplaşmasını konu alan Dadaş filminin galası, Antalya'dan sonra Erzurum'da yapıldı.

13.05.2016 13:02

'Dadaş' filminin galası Erzurum'da yapıldı

Kerim BURUCU/ ERZURUM, (DHA)- DEVLETİN mafya ile hesaplaşmasını konu alan Dadaş filminin galası, Antalya'dan sonra Erzurum'da yapıldı.

Erzurum ve Antalya'da yaklaşık 1.5 ayda çekimleri yapılan ve başrollerinde Murat Yıldırım ile Olga Fabi'nin oynadığı 90 dakikalık Dadaş filminin galasına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, oyuncular Murat Yıldırım, Yılmaz Şerif, Ümit Acar ve çok sayıda davetli katıldı. Atatürk Üniversitesi yerleşkesi içinde bulunan Cinetekno'da yapılan galada oyuncular, davetlilerle birlikte filmi seyretti. Film bitiminde Murat Yıldırım ve filmde rol alan oyuncular, alkış yağmuruna tutuldu.

Filmin senaryosunu 4 yılda yazdığına işaret eden Murat Yıldırım, filmde 'Dadaş' efsanesinin temelini attıklarını, bunu daha sonra diziye dönüştürmeyi planladıklarını söyledi. Dizi projesi için bazı ulusal kanallarla görüşmeler yaptıklarına dikkati çeken yapımcı, yönetmen, başrol oyuncusu Yıldırım, " Türkiye'ye hatta tüm dünyaya kahraman Dadaş'ın öyküsünü anlatmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum 'Dadaş' Filminin Galası Erzurum'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sportif Lizbon: La arkadaş öğrencisiz ve memursuz Erzurum bi hiç. Baksana galaya bile katılım yok normal günde izlemeye mi gelecekler? 0 0 Yanıtla

Advertisement