Esenler'in Sorunları Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Güncel

Esenler'in Sorunları Masaya Yatırıldı

Esenler\'in Sorunları Masaya Yatırıldı

Esenler'in sorunlarını masaya yatırmak için bir araya gelen ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, çözüm önerilerini hep birlikte tartıştı.

03.09.2012 17:18

Toplantıya katılan Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Babaoğlu da yeni okul alanlarıyla ilgili yapılan çalışmalara dikkat çekerek okul ihtiyacının giderilmesi konusunda yapılan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Esenler'de faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, ilçenin sorunlarını konuşmak için bir araya geldi.

Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde gerçekleşen toplantıya; Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Babaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, İlçe Emniyet Müdürü Zülküf Atılgan ve çok sayıda ilçedeki kamu ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İlçedeki sorunların mercek altına alındığı toplantıda, çözüm önerileri de tartışıldı. Esenler'de son zamanlarda kimliği belirsiz kişilerin Esenler Belediyesi'nin adını kullanarak dolandırıcılık yaptıklarına dikkat çeken İlçe Emniyet Müdürü Zülküf Atılgan, bu konuda gerekli çalışmaları yaptıklarını kaydederek herkesi dikkat etmeleri konusunda uyardı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek konuşmasına devam eden Atılgan, halkı rahatsız eden gürültülü motorlu araçları toplattıklarını, park yasağı olan bölgelere sıkı denetimler yaptıklarını ve uyuşturucu kullanımıyla ilgili tespit ettikleri kişiler hakkında işlem yaptıklarını söyledi. Atılgan, okulların önlerinde de güvenlik anlamında gerekli tedbirleri aldıklarını vurguladı.

SINIF ÖĞRETMENİ AÇIĞI KAPANDI

Toplantıda Esenler Belediyesi'nin hayata geçirdiği çalışmalar hakkında bilgi veren Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Babaoğlu da yeni okul alanlarıyla ilgili yapılan çalışmalara vurgu yaparak, okul ihtiyacının giderilmesi konusunda yapılan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan ise; eğitim alanında ilçede yaşanan değişim ve gelişimleri anlattı. Bu yıl öğrenci sayısında yüksek bir artış yaşandığını söyleyen Ercan, bu yıl ilk kez sınıf öğretmeni açığının da kapandığını belirtti. Ercan, konuşmasının ardından ilçede yapılacak yeni okullar hakkında bir sunum da yaparak herkesi bilgilendirdi.

İlçede eğitim alanında çok güzel çalışmaların yapıldığını söyleyen Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu da " İlçe Milli Eğitim Müdürümüz bu sıra çok yoğun çalışıyor. Çok verimli çalıştığını düşünüyorum. Verimli çalışmasaydı, bizim bu dönem moralimiz çok bozuk olurdu. Ancak eğitimde işler gayet verimli gidiyor" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esenler'in Sorunları Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement