Esenlerli Çocukların 'Yüzde Yüz' Başarısı - Son Dakika
Güncel

Esenlerli Çocukların 'Yüzde Yüz' Başarısı

Esenlerli Çocukların \'Yüzde Yüz\' Başarısı

Esenler'in minik yüzücüleri, "Yüzde Yüz Esenler" sloganı ile düzenlenen yüzme yarışlarında hem mücadele etti, hem de gönüllerince eğlendi.

21.01.2014 10:30  Güncelleme: 10:28

Esenler'in minik yüzücüleri, "Yüz de Yüz Esenler" sloganı ile düzenlenen yüzme yarışlarında hem mücadele etti, hem de gönüllerince eğlendi.

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Kemer Mahallesi'nde bulunan Esenler Belediyesi Spor Kompleksi Yüzme Havuzu'nda gerçekleşen Yüzme Yarışmaları'nda yaşları 7 ile 14 arasında değişen çocuklar hem yarıştı, hem de gönüllerince eğlendi. Çocuklara yüzme sporunu tanıtmak ve sevdirmek amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen yüzme yarışları, Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza, Spor Kompleksi Sorumlusu Ömer Keser ve çocukların aileleri de ilgiyle izledi.

"Yüz de Yüz Esenler" sloganı ile düzenlenen yarışlarda eğitimlerini Spor Kompleksi Yüzme Havuzu'nda tamamlayan 130'u erkek, 95'i kız olmak üzere toplam 225 sporcu mücadele etti. Yarı olimpik havuzda şampiyon olmak için birbirleriyle kıyasıya mücadele eden öğrencilerin renkli görüntülerine sahne olan yarışlarda ilk olarak Hamsi Grubu, hünerlerini sergiledi. Ardından sırasıyla yaşlarına göre suda tatlı bir rekabete giren çocukların mutluluğuna ortak olan aileleri de minik yüreklerin heyecanını paylaştı.

7- 8- 9 yaş 25 metre matlı, 9- 10- 11 yaş 25 metre matlı ve serbest, 12- 13- 14 yaş 25 metre matlı ve serbest kategorilerinde mücadele eden çocuklardan ilk sırada yer alanlar, kupa için yarıştı. Her kategorinin birincisinin mücadele ettiği final yarışlarından sonra ilk dörde girerek madalyaya uzanan minik yüzücüler oldukça sevinçliydi. Dereceye giremeyen çocuklara da katılım göstermelerinden dolayı madalya takdim edildiği müsabakada, dörder kişilik gruplarla bayrak yarışı da gerçekleştirildi. Bayrak yarışlarında başarılı olan takımların kupaya uzandığı programda, ayrıca 13- 14 yaşındaki yüzüş tekniği kuvvetli çocuklar da, 100 metre serbest ve 50 metre sırt üstü kulaçlar attı. Dereceye girenlere madalyalarını Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenlerli Çocukların 'Yüzde Yüz' Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement