Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer Anneler Günü'nde Annelerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer Anneler Günü'nde Annelerle Buluştu

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen programda ilçedeki anneler ile buluştu. Programda, tüm annelerin gününü kutlayan Başkan Özer, annelere karanfil hediye etti. Yeni dönemde kadınların hayatın içinde aktif rol alabilmeleri için çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten Özer, her zaman annelerin yanında olacağını ve onların iş hayatında hak ettiği yerlerde olması için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

12.05.2024 16:41  Güncelleme: 17:06

(İSTANBUL) - Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen programda ilçedeki anneler ile buluştu. Programda, tüm annelerin gününü kutlayan Başkan Özer, annelere karanfil hediye etti.

Başkan Özer, Anneler Günü'nde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen programda Esenyurtlu anneler ile bir araya geldi. Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Başkan Özer, günün anlam ve önemine vurgu yaparak annelere karanfil hediye etti.

Yeni dönemde kadınların hayatın içinde aktif rol alabilmeleri için çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten Özer, her zaman annelerin yanında olacağını ve onların iş hayatında hak ettiği yerlerde olması için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer Anneler Günü\'nde Annelerle Buluştu
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer Anneler Günü'nde Annelerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement