ESGEV'den Dünya Şampiyonası'na - Son Dakika
Güncel

ESGEV'den Dünya Şampiyonası'na

ESGEV\'den Dünya Şampiyonası\'na

Sonay Kılıç, Kick Boks K-1 Contact Dünya Şampiyonası öncesinde Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın'ı makamında ziyaret etti.

23.09.2013 12:32

Esenler Oruçreis ESGEV Gençlik Spor İzcilik Kulübü'nde Kick Boks branşında eğitim alan genç sporcu Sonay Kılıç (21), Brezilya'da yapılacak Kick Boks K-1 Contact Dünya Şampiyonası öncesinde Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Ülkemizi Brezilya'da 28 Eylül – 6 Kasım 2013 tarihlerinde yapılacak Kick Boks K-1 Contact Dünya Şampiyonası'nda temsil etmeye hazırlanan Esenlerli sporcu 21 yaşındaki Sonay Kılıç, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Esenler Belediyesi Oruçreis Esgev Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nde Kick Boks branşında eğitim alan Kılıç, antrenörü Zülbiye Kaçay ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın'a Brezilya'da yapılacak Dünya Şampiyonası hakkında bilgi vererek, kendisine verdiği her türlü maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kılıç, Başkan Yardımcısı Aydın ile sohbet ederek Esenler'i ve Türkiye'yi Brezilya'da en güzel şekilde temsil etmeye çalışacağını anlattı. Kılıç'a başarılar dileyen Aydın, "Dünya Şampiyonasından ülkemizi ve Esenler'i en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Şampiyonda Esenler halkının duaları sizinle olacak. Size başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ESGEV'den Dünya Şampiyonası'na - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement