Eşini ve Baldızını Yaraladı, İntihar Etmek İstedi - Son Dakika
Güncel

Eşini ve Baldızını Yaraladı, İntihar Etmek İstedi

Eşini ve Baldızını Yaraladı, İntihar Etmek İstedi

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen olayda, eşini ve baldızını yaralayan şahıs, kaçarken polisin kendisini yakalayacağını anlayınca intihar etmek istedi.

07.01.2013 10:17

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen olayda, eşini ve baldızını yaralayan şahıs, kaçarken polisin kendisini yakalayacağını anlayınca intihar etmek istedi.

Edinilen bilgiye göre olay, Doğu Mahallesi'nde meydana geldi. Mikail I. (30) kayınpederinin evinde bulunan ve kendisinden ayrılmak isteyen eşi Gülay I. (28) ile baldızı Meltem I.'yı (22) av tüfeğiyle ateş ederek yaraladı. Daha sonra Doğanşehir merkeze doğru kaçan Mikail I., polisin kendisini yakalayacağını anlayınca tüfeği kendisine doğrultup intihar etmek istedi. Polisin uzun süren ikna çalışmaları sonuç verirken, zanlı polis ekiplerine teslim oldu. Sinir krizleri geçiren Mikail I., polis merkezine götürülerek gözaltına alındı.

Doğanşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar ise, yapılan ilk tedavilerinin ardından Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Gülay I.'nın durumunun ciddi, Meltem I.'nın durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Bu arada aile, Gülay I.'nın eşi Mikail I.'yı istemediği için evlerinde kaldığını söyledi. Mikail I.'nın, Adıyaman'da ikamet ettiği öğrenildi.

Öte yandan, Gülay I.'nın yakınları, hastaneye gitmek üzere olay yerinden ayrıldıktan sonra, 02 KN 450 plakalı araçla kaza yaptı. Doğanşehir Devlet Hastanesi kavşağında kaza yapan şahısların, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eşini ve Baldızını Yaraladı, İntihar Etmek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement