Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 23 Nisan'da çocuklara top fırlattığı anlar gündem oldu - Son Dakika
Güncel

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 23 Nisan'da çocuklara top fırlattığı anlar gündem oldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın işitme engelli bir çocuğa koltuğunu devretmesinin ardından Eski belediye başkanı Melih Gökçek'in 23 Nisan kutlamaları da yeniden gündem oldu. Gökçek'in aracın üzerinden çocuklara top dağıttığı görülüyor.

23.04.2022 13:27  Güncelleme: 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta coşku içerisinde kutlanmaya devam ediyor. Bayram nedeniyle belediye başkanları da koltuklarını 1 günlüğüne öğrencilere bıraktı.

MANSUR YAVAŞ'TAN İLGİ GÖREN VİDEO

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu özel çocuk Esila'ya bıraktı. Esila'nın okuduğu "Vatan Türküsü" şiiri çok beğenildi.

GÖKÇEK'İN KUTLAMALARI DA GÜNDEM OLDU

Yavaş'ın yanı sıra Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek dönemindeki 23 Nisan kutlamaları da sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

111 ARAÇLIK KONVOY

Gökçek, 23 Nisan 2010 tarihinde düzenlenen etkinliklerde, 111 araçlık konvoyun ön tarafında, özel olarak getirilen makine ile çocuklara top dağıtmıştı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek\'in 23 Nisan\'da çocuklara top fırlattığı anlar gündem oldu

Son Dakika Güncel Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 23 Nisan'da çocuklara top fırlattığı anlar gündem oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement