Yaşar Okuyan'ın vefat ettiği iddialarına ailesinden yalanlama - Son Dakika
Güncel

Yaşar Okuyan'ın vefat ettiği iddialarına ailesinden yalanlama

İç kanama geçirip hastaneye kaldırılan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'ın vefat ettiğine ilişkin haberlere ailesinden yalanlama geldi.

15.12.2023 20:06  Güncelleme: 20:26

İç kanama geçirip hastaneye kaldırılan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan ile ilgili çıkan haberlere, Okuyan'ın ailesinden yanıt geldi. Vefat ettiği yönünde yapılan haberlere ilişkin açıklama yayınlayan aile, söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

"HABER GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR"

Aile tarafından yapılan açıklamada, "Yaşar Okuyan'ın sağlığı ile ilgili aktarılmakta olan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Böylesine hassas bir süreçte bilgi teyidi alınmaksızın yapılan her haber, biz ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini derinden yaralamaktadır." denildi.

Eski Bakan Yaşar Okuyan'ın vefat ettiği iddialarına ailesinden açıklama: Gerçeği yansıtmıyor

"GÜNCEL BİLGİ YALNIZCA AİLESİ TARAFINDAN PAYLAŞILACAK"

Açıklamanın devamında ise "Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu stabil olmakla beraber bu durum konusunda güncel bilgi yalnızca ailesi tarafından paylaşılacaktır. Konu ile ilgili herkesi hassasiyete davet ederiz." ifadeleri kullanıldı.

NE OLMUŞTU?

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan hastaneye kaldırılmıştı. Geçirdiği iç kanamaya bağlı olarak yoğun bakıma alınan Okuyan'ın entübe edildiği bildirilmişti. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Okuyan'ın kızı Ülkü Okuyan, babasının sağlık durumunun kritik olduğunu ifade etmişti.

Eski Bakan Yaşar Okuyan'ın vefat ettiği iddialarına ailesinden açıklama: Gerçeği yansıtmıyor

YAŞAR OKUYAN KİMDİR?

Yaşar Okuyan, Türk gazeteci, yazar ve siyasetçidir. MHP, ANAP, DYP, HYP ve CHP dahil olmak üzere dokuz farklı partide siyaset yaptı. 1995-2002 yılları arasında Yalova milletvekili, 1999-2002 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini yürüttü.

Yaşar Okuyan\'ın vefat ettiği iddialarına ailesinden yalanlama
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Güncel

Son Dakika Güncel Yaşar Okuyan'ın vefat ettiği iddialarına ailesinden yalanlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Hakim ATMACA: Hesap günü geldi Allah yardım etsin 20 7 Yanıtla
  • Hayrettin Aydın: İnşallah ölemez.. 21 6 Yanıtla
  • Şenol Mirza: Can alıcısı ve su dokucusu gorsun yuzunu 12 3 Yanıtla

Advertisement